|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα σιγα αρχιζω,,,
Ειχα μεγαλες βλεψεις αλλα μετα απο τα aquascapes kingrim nicpapa οπως και πολλων αλλων απο το gab ειπα ηρεμα λιγο, ειναι δυσκολο. Το ολο στησιμο θα γινει πανω σε φελιζολ οποτε η υψομετρια και τα ανοιγματα στις πετρες θα αλλαξουν σε μεγαλο βαθμο φανταζομαι. Λογω απειριας αφησα στην ακρη πιο ομορφα υλικα (πετρα και ξυλο) και εβαλα αυτα ωστε να επιτυχω πιο καλα το αποτελεσμα του στοχου μου. Την φωτο την εβαλα για να πει το στραβο που βλεπει ο καθενας. Σιγουρα θα χρειαστω την βοηθεια σας εντος ημερων. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω την αίσθηση οτι υπόσχεσε πολλά....
|
||||
|
||||
![]()
Μου φαινοντε πολυ κολημενες οι πετρες και χανουν.
|
||||
|
||||
![]()
Σαν ρωγμή φαίνεται,μ'αρέσει.
|
||||
|
||||
![]()
καλή αρχή,
πρόσεξε να πατά όλη η επιφάνεια του ενυδρείου στο έπιπλο που θα χρησιμοποιήσεις σα βάση. |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο!
Ποσα λιτρα ειναι και το φωτιστικο ποιο; Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Όγκος: 100litra
Φυτά: δεν ξερω (δωρακι τα πιο πολλα απο φιλο) Ψάρια: 5 νεον Φωτισμός: κρεμαστο κοινο του εμποριου 2χ24 Τ5 με πατεντα αλλη μια πανω 1χ24, 8 ωρες (το πορτοκαλι ειναι χαρτονακι το εβαλα να μην χτυπαει το φως στο σαλονι) Παροχή CO2: αδιακοπα 3φ/δ στο πρασινο ph/kh,εχω εσωτερικο φιλτρακι diy το οποιο διαλυει τις φυσαλιδες Αλλαγές νερού: 20% τη βδομαδα, χρησιμοποιώ οσμωση κ ενα μερος απο βρυση Θερμοκρασία: 24 αλλα τωρα αρχιζει η ανοδος Αμμωνία (ΝΗ3):Νιτρώδη (ΝΟ2):Νιτρικά (ΝΟ3): 000 ριχνω νιτρικα εξτρα, βλεπω τα φυτακια μου κ περιοδικα ριχνω λιπασμα. Φιλτράρισμα:ενα κινεζικο εξωτερικο ***στο επερχομενο κλαδεμα η φυτομαζα θα μειωθει,το φως θα παει λιγο πιο πισω να μην βγαλει αλγη κ 50% αλλαγη νερου. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω,Yellow,Orange shrimp, με 20+ και 10+ αρχισα πριν απο ενα μηνα,τωρα βλεπω και μικρα πλεον.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|