|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα στη παρεα ειμαι ο χρυσανθος. εχω μια λιμνη 9×9 και 1.50 μετρο βαθος παλια ειχε χρυσοψαρα τα οποια ειχαν γενηση και γινοταν χαμος αλλα δυστηχως μια μερα ως διαμαγειας χαθηκαν ολα λειτουργουσε χωρις φιλτρα και τα σχετικα τωρα θελω να φιλοξενησω κοι και θα ηθελα τη βοηθεια σας με τα φιλτρα και ολα αυτα που χρειαζονται....πως βαζω φώτο? ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως να χαθουν ως δια μαγειας? Ψοφησανε ολα και εκατσαν στον πατο? Μηπως κλαπηκαν απο καποιον?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ακριβως φιλε μου κλαπηκαν και ξερω και απο πιον αλλα καλη καρδια τι να κανουμε δε βαριεσε....τωρα θελω τη βοηθεια σας με φιλτρο και αντλια ειδα κατι κατασκευες με βαρελια πλαστικα που εχω τη δυνατότητα να το φτιαξω αλλα θελω να μου δωσετε τα φωτα σας για τα υλικά που θα χρησιμοποιησω εχω στο μυαλο μου ελαφροπετρα και σφουγγαρι..παντως τοσα χρονια με τα χρυσοψαρα ηταν κρυσταλο το νερο χωρις φιλτρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
η χημικη και βιολογικη καθαροτητα του νερου,δεν εχει να κανει με το αν μπορεις να δεις στον πατο της λιμνης.
μπορει να εχεις καταπρασσινο νερο και να μη βλεπεις τιποτα,αλλα για τα χρυσοψαρα να ειναι παραδεισος ![]() το ιδιο και στην αντιθετη περιπτωση.κρυσταλο νερο καθρεφτης,αλλα τιγκα στα νιτρικα και ποιος ξερει τι αλλο και τα ψαρια να ασφυκτιουνε.αν εχεις πολλα,ειναι ευκολο να μην προσεξεις τυχων θανατους ![]() ριξε μια ματια στα θεματα εδω μεσα στις λιμνες,εχουνε γραψει πολλα τα παιδια.και περιμενε να παρεις και γνωμες απτους γνωστες εδω στις λιμνες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μια φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι 9μχ9μ με 1.5μ βάθος μιλάμε για +120 κυβικά. Στην φώτο μου φαίνεται κάπως ποιο μικρή, αλλά όπως και να έχει είναι κτήνος !!! Είσαι σίγουρος για τις διαστάσεις?
Είναι πάρα πολλά τα λίτρα για να κάνεις κάτι..... Έχω την εντύπωση, ότι φίλτρανση και να βάλεις θα είναι λίγο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα νευρα μου!! | maria1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 06-02-10 17:01 |
τα νευρα μου!!! | focus | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 23-10-09 19:17 |
πολλα νευρα | harris samos | Bettas | 6 | 28-06-09 01:27 |
τα νευρα μου! | nikitasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 30-11-06 15:11 |