|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου πλεον ο χρονος υπαρχει λογω αδειας ειπα να φτιαξω την αποθηκη μου και την κανω ψαροδωματιο!
Στο συνολο θα μπουν 8 ενυδρεια.Καποια τρεχουν εδω και λιγες μερες. Αυτη την στιγμη τρεχουν 1)Tanganiyka 160 λιτρα κατοικοι 3 multies,5 julidochromis, 1 ζευγαρι και 3 μικρα bricardi 2)Γαριδαδικο 80 λιτρα με πολλες πολλες red cherry και σαλιγγαρια 3)Φυτεμενο υψηλων απαιτησεων 140 λιτρα (σημερα ψιλοφυτευτικε) θα μπουν μεσα μονο αρσενικα guppy 4)Φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων 90 λιτρα θα μπουν μεσα puffers 5) εχω ετοιμο ενα 90 λιτρων θα γινει Ασια φυσικα με channa 6)θα γινει ενα 280 λιτρων και θα γινει με Παπουα Νεα Γουινεα 7)ενα 120 λιτρο γαριδαδικο για crs 8 )ενα 80 λιτρο για betta Να ευχαριστησω τον φιλο Racikos για την βοηθεια του στο αδειασμα των μπυρων!!! Φωτο
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι....syper!!!
Σου εύχομαι να το ολοκληρώσεις σύντομα και να το χαρείς! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία πράματα!!
Περιμένουμε τις εξελίξεις και αν χρειαστείς κι άλλη βοήθεια με το άδειασμα μπύρας εδώ είμαστε ![]() Για το γαριδάδικο με τις crs έχει σκεφτεί τρόπο ψύξης; θα έχει κλιματιστικό το δωμάτιο;
|
||||
|
||||
![]()
χαθηκε ο κοσμος να κανεις ενα μαλαουι?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια γουστα! Πιστευω να το δουμε και απο κοντα . Να σαι γερος να το χαιρεσαι Χρηστο!
|
||||
|
||||
![]()
Αν ερθετε σε κανα 2-3 χρονια με τον ρυθμο που πατε δεν ξερω αν θα υπαρχουν!Ευχαριστω παιδια να σται καλα
|
||||
|
||||
![]()
Το δωματιο ειναι αποθηκη και ειναι στο υπογειο!Το καλοκαιρι φετος πανω απο 24 βαθμους δεν ανεβασε καθολου και το χειμωνα δεν παιφτει κατω απο 16 οποτε ειναι ευκολο το θεμα ψυξης-θερμανσης!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή κι εγώ σε υπόγειο είχα βάλει τα δικά μου ενυδρεία με ένα παρατεταμένο καύσωνα που είχε κάνει η θερμοκρασία έφτασε τους 28C και ως γνωστό οι crs μετά τους 25C για αρκετές μέρες δεν αντέχουν δυστυχώς. Για να μην έρθεις λοιπόν στην ίδια δυσάρεστη θέση με μένα και φαντάζομαι με αρκετούς ακόμα φίλους που προσπάθησαν τις crs θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το θέμα ψύξης τους και δυστυχώς η λύση είναι μόνο ή κλιματιστικό στο χώρο ή ψυκτικό. Λογικά σε υπόγειο και με το σκεπτικό ότι η θερμοκρασία δεν θα βαρέσει 30άρια μπορείς να δεις και τα ανεμιστηράκια αλλά με αυτόματη αναπλήρωση για να μην αυξομειώνονται οι παράμετροι του νερού.
|
|||
|
|||
![]()
Τί φτιάχνεις εκεί ωρέ;
![]() Μια ερώτηση, αν έχεις όλα αυτά στην αποθήκη, στο σπίτι πότε θα πηγαίνεις; Σε βλέπω μόνιμο κάτοικο... αποθήκης! Να τα χαίρεσαι όλα! |
|
||||
|
||||
![]()
αυτά είναι..!! το όνειρο κάθε χομπίστα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Oνειρο δεν ειναι ακομη θελει καποιες εκατονταδες-χιλιαδες λιτρα για να γινει το ονειρο μου!
Στο σπιτι θα ειμαι δεν ειναι μακρια η αποθηκη απλα θα πηγαινω μολις κοιμουνται τα παιδια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μ' αρέσει η "αποθήκη" σου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλητες!!!!
![]() Καταλαβα...πρεπει να κανουμε μια κατασταση για να αδειασουμε μαζι τις μπυρες και τα διαφορα αλλα! Αυτα ειναι γουστα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μου μικρο | dimost | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 28-04-13 10:22 |
Video απο το fishroom | fishme1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-06-11 21:52 |
Πως πρεπει να ειναι ενα fishroom | fishme1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 25-02-10 23:59 |
το πιο μικρο κοχυλι | GIORGOSKARA | Παραλία - Beach Bar | 6 | 21-03-09 02:50 |
το fishroom | fishme1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 08-01-09 20:05 |