|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, έχω μία ερώτηση,
Ο κοινός pleco καθαρίζει την άλγη από τα φυτά? |
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα την αλγη, εμένα την πράσινη αλγη λόγω ήλιου την καθάριζε, έχεις pleco ή θες να πάρεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
έχω, και τώρα έβαλα μερικά φυτά, απλά ρωτάω για αν θα πρέπει να πάρω κάποιο αλγοφάγο ακόμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο pleco θέλει πολλα λίτρα όμως, έχετο υπό οψη σου, πες μας τι ενυδρείο έχεις (διαστάσεις , ιχθυοσύνθεση) να σε βοηθήσουμε καλύτερα
|
|
||||
|
||||
![]()
80L me 3 σκαλάρια 2 corydoras και τον pleco.
|
|
||||
|
||||
![]() 80 ΛΙΤΡΑ ΓΙΑ 3 ΣΚΑΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΕΚΟ? πεσ μου οτι σου ξεφυγε τουλαχιστο ενα μηδενικο...
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου 80 λίτρα με 3 σκαλάρια και 1 pleco είναι λίγα τα λίτρα σου, θα εχεις προβλήματα σημαντικότερα από την άλγη, δεν θελω να σε απαγοητευσω αλλά θα πρέπει να διαβάσεις λίγο για τα ψάρια που θες να έχεις και τι απαιτήσεις έχουν
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως αν σε ενοχλεί η άλγη, θα πρέπει να δεις πού οφείλεται...μετρήσεις κάνεις?
|
||||
|
||||
![]()
Για τις αλγες -σε οσους δεν αρεσουν τεσπα- εχουμε και τα χερακια μας...
ΑΝ εχεις ευδρειο καταλληλο για διαβιωση πλεκο, ενταξει. Αν δεν εχεις τοτε κακως τον εχεις (αν κι εχει ευτυχως εκλειψει αυτη η παρακμιακη μοδα ακομα υπαρχουν πετσοπαδες που προτεινουν "κι ενα γλυφτη")
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος! Είναι άλγη αυτά ή φυτά? | DrReef | Φύκη -€“ ¶λγες | 38 | 29-10-09 19:50 |
Μαύρη άλγη σε μερικά απο τα φυτά μου.. πως να την αφαιρέσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 28-09-07 23:18 |
Τρύπες στα φυτά μου και άλγη | Meliteas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 14-07-06 08:31 |