|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα και παλι.θελω να ρωτησω η αντλια νερου πως θα τη ψαξω στο ebay για να παρω μια απο εκει?ελεγα οτι δεν χρειαζομουνα αλλα εχω κατι δυσκολιες με τις αλλαγες νερου.η στειλτε μου κατευθειαν το λινκ.150 λιτρα ειναι.ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και καλες και πιο φθηνες από ebay και από Ελλάδα |
|
|||
|
|||
![]()
οντως και μου φαινεται πολυ περιεργο το οτι ειναι πιο φθηνες...το κακο ειναι απο θεσαλονικη αλλα θα την βρω τωρα την ακρη.να σε ρωτησω κιολας το λαστιχο που παιρνει να φανταστω ειναι σαν και αυτο που βγαζει τις φυσαλιδες ετσι?οχι σαν και αυτο το εξωτρικου φιλτρου?εννοω για διαμετρο λαστιχου
------------------------- σωληνα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη puntakias22 : 09-11-13 στις 16:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
κατσε με μπερδεψες τωρα....στο μεγαλο ενυδρειο εχεις τετοια μεσα??για ποιο λογο?δεν κανει το ιδιο με την αντλια αερα(φυσαλιδες)?δηλαδη δεν την χρησιμοποιουμε μονο για να βαλουμε απο τη λεκανη το νερ μεσα στο ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωπα, αντλία νερού είναι αυτή, δεν έχει σχεση με αερα, νερό τραβάει, τι θες να κάνεις εσυ ? Δεν την έχω κεντρική, έχω 2η μια τέτοια. Η κεντρική μου είναι μια SICCA 800L/H και έβαλα μια 2η SUN SUN 400 L/H και έχω 2 600αρες και 1 1000αρα για αλλαγες νερού (από και προς το ενυδρείο)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντλια για αλαγες νερου | ανδρεα | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-02-13 02:18 |
αντλια νερου | kyrtokaros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-02-11 21:16 |
ΑΝΤΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 20-02-10 21:57 |
Αντλια για αλλαγες νερου. | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 08-07-08 15:21 |
αντλια νερου... | bas_754 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 23-06-07 17:28 |