|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τι σας λέει???
http://www.dinodirect.com/chong-five...p11279030.html Το παίρνω με 45¤ περίπου έχω στείλει διευκρίνιση αν περιέχει την αντλία, αν ναι το πήρα σήμερα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Απο προσωπική εμπειρία...μέτριο και αρκετα θορυβώδες. Καλό θα ηταν αν ρίξεις κάποια χρήματα στο skimmer,θα αποζημιωθεί.Πες αν θέλεις μερικές πληροφορίες για το ενυδρείο σου και μέχρι ποσά χρήματα εχεις σκοπό να ξοδεψεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά το ενυδρείο είναι 305 λίτρα (220λίτρα νερό). Το συγκεκριμένο σκίμμερ είναι για ενυδρείο μέχρι 300 - 400 λίτρα και να σου πω την αλήθεια δε θέλω (δεν έχω) να δώσω πάνω από 60¤ συν ότι πρέπει να χωράει εκεί που θέλω να το βάλω (9,5εκ πλάτος)
------------------------- Τελικά το παρήγγειλα... μου το άφησαν 40¤ με ασφάλεια αν δεν φτάσει ή φτάσει ταλαιπωρημένο, και με δωρεάν μεταφορικά αν επιλέξω να το γυρίσω πίσω... είναι με την αντλία του πάνω (η οποία μόνη της κάνει 40¤...)
Πωλούνται κλαδέματα!!! A this, last yearr!!! Τώρα πωλούνται Apple snails!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη g81gr : 25-10-13 στις 13:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά έχει αντλία??
|
||||
|
||||
![]()
...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι!!! άσε μου φαίνεται τρελλή η τιμή του, γι αυτό το παρήγγειλα. Θα σας πω μόλις το παραλάβω!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EHEIM PRO, τι είναι αυτό στο πλάϊ του φίλτρου και ποια η γνώμη σας για τα Pro3 & elec | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-09-08 00:30 |
Γνώμη για Skimmer | Minas78 | Φίλτρανση | 2 | 10-04-08 22:02 |
Γνώμη ; | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 24-01-06 13:56 |
Την γνώμη σας σε DIV CO2 | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 16-12-05 20:52 |
Την γνώμη σας. | KAVOURNEN | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-09-04 23:20 |