|
||||
|
||||
![]()
Αυτές είναι μερικές ωραίες φωτογραφίες από την πρώτη μου αναπαραγωγή στα Betta (πριν 1,5 χρόνο περίπου), και σκέφτηκα να τις ανεβάσω στο forum για να δουν και οι νεότεροι πως είναι το ζευγάρωμα και τα μικρά (βασικά για να τους "πριζώσω" και να τους προτρέψω να δοκιμάσουν και αυτοί...!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο καταπληκτικες φωτογραφιες
![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίες φοτο.! πόσα σου ζείσανε απο την πρώτη σου γέννα και τί χρώματα είχαν.?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εκπληκτικές φωτογραφίες. Μπράβο να σου ζήσουν !!!!
Αλήθεια τι μηχανή χρησιμοποίεις ? |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς, αν και αρκετά έφτασαν στο στάδιο που κολυμπούσαν ελεύθερα (σε οριζόντια θέση), δεν επέζησε κανένα, διότι κανένα δεν έφαγε την τυποποιημένη τροφή για μωρά που έιχα πάρει (καλά μη βαράτε ήμουν ακόμα νέος...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΨΟΓΟΣ!!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι το πρώτο μικρό που μεγάλωσα από γέννα. Ο μπαμπάς ήταν metallic blue crowntail και η μαμά steel blue halfmoon. Έτσι το μικρό βγήκε metallic blue με γονίδια ct και hm. Αυτό γεννήθηκε πριν 2,5 μήνες περίπου και χτές γέννησε για πρώτη φορά!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιοτατες φωτογραφιες,στειλτες στον Τολη να τις χρησιμοποιησουν στο περιοδικο!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία, μπράβο
Θηλυκιά steel blue halfmoon που βρήκες βρε μπαγάσα μπορείς να μου πείς ;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|