|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
Τι γνωμη εχετε για τους θερμοστατες jager; Σκεφτομαι να αγορασω ενα 300W γιατι ο hydor που εχω παροτι τον εχω ρυθμισει στους 26C αυτος ανεβαζει συνεχως ακομα και στους 21 να τον ρυθμισω η θερμοκρασια φτανει και τους 29C.Mεγαλη βαλουτα ο hydor ουτε 1 χρονο δεν αντεξε ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι δεν χαλαει κανενας. Ολα μπορουν να χαλασουν. Απλα ειναι απο τους αξιοπιστους. Φυσικα μπορεις να το φτιαξεις, απο τη στιγμη που υπερθερμαινει και οχι υποθερμαινει. (μαλλον κολλησε ο θερμοστατης του στο ΟΝ) Βαζεις ενα controller θερμοκρασιας και τον ανοιγοκλεινει αυτος. Ετσι κι αλλιως ενας controller ειναι ασφαλεια και ανεση, ακομα και με καλο θερμαντηρα.
|
||||
|
||||
![]()
Προτεινεις δηλαδη να μην αγορασω καινουργιο αλλα να κρατησω αυτον μαζι με ενα controller.Δεν το ειχα σκεφτει αυτο.Σ'ευχαριστω.
Προταση για controller;
|
||||
|
||||
![]()
Οταν κολλησε ενας θερμαντηρας μου, αγορασμένος απο Πετ Σιτι, μου τον αλλαξαν (αφου τον δοκιμαζαν 200 ωρες) με έναν ομοιο του
Επειδη ομως παραλιγο να βρασουν τα ψαρια, προμηθευτηκα τον πρωτο μου STC1000, τον συνέδεσα με τον καινουργιο κι απο τότε εχω το κεφαλι μου ησυχο Αν δεν στον αλλαζουν, εννοειται πως κανεις αυτο που προτεινει ο Σπυρος ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω σου προτεινω τον stc1000 πολυ καλη επιλογη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικα βλεπεις το θεμα εγγυησης που το ξεχασα. Ολα τα ηλεκτρικα εχουν συνηθως δυο χρονια εγγυηση.
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως δεν μπορω να βρω την αποδειξη
|
||||
|
||||
![]()
Καλα
Παρηγειλε απο ebay ενα ELITECH STC-1000 220V, διπλης εξοδου heat-cool (να εχεις και για κοντρολ ανεμιστηρων) Καλιμπραρε τον σωστα ομως, γιατι ενας απο ολους που εχω, εδειχνε +4C απο την αληθινη ![]() Τον ειχα στα χρυσοψαρα, την βγαλανε το καλοκαιρι στους 21C (εδειχνε 25). Κι ελεγα γιατι δεν ζευγαρωνουν με τις ζεστες? ![]() Τωρα τον καλιμπραρα σωστα (κι εχει 24), αρχισαν το ζευγαρωμα κι ας επιασε δροσια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αλλα δυσκολο και τα δυο μαζι ταυτοχρονα (θερμοστατης του κοντρολερ και θερμοστατης του θερμαντηρα)
|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρά σε όλους και συγχαρητήρια στο forum και στα μέλη για την βοήθεια που δίνετε σε κάθε μας προβληματισμό.
Για να μην ανοίγω νέο θέμα και πιάνω χώρο, σκέφτομαι να αγοράσω τον συγκεκριμένο θερμαντήρα και έχω μπερδευτεί στην επιλογή μιας και διαβάζω σε διαφορα θέματα πολλές και διαφορες γνώμες. 1)1 watt ανά λίτρο, 2)περισσότερα watt για να πιάνει γρήγορα την θερμοκρασία και να δουλεύει λιγότερο, 3)τώρα βλέπω το πινακάκι πιο πάνω και βλέπω ότι μου αντιστοιχεί ένας με λιγότερα watt ανά λίτρο. Μπερδεύτηκα. Το ενυδρείο μου είναι 115 λίτρα, με τα πράγματα που έχω μέσα άντε να πούμε καθαρά 105. Το έχω στο δωμάτιο μου όπου τον χειμώνα στην χειρότερη περίπτωση η θερμοκρασία να πάει 18 βαθμούς, μέσος ορος 20. Απόκλιση από την επιθυμητή θερμοκρασία (24) ας πούμε 5 βαθμούς. Μου αντιστοιχεί ένας θερμαντήρας 75watt, αλλα σε όσα forum και να διάβασα όλοι λένε 100+ για το ενυδρείο που έχω. Έχει κάποιος μια άποψη να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτερων. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ κ. delta66!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμοστατης eheim jager | PAVLOS79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-12-11 12:14 |
καινουριος jager | chris7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-02-10 18:30 |
υδρατμοι σε θερμοστατη jager... | melitropos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 23-06-06 01:05 |