|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πώς σας φαίνεται η παρακάτω κατασκευή για τη στέγαση πολλών μονομάχων? Μοιάζει με μία άλλη κατασκευή που έχει αναφερθεί στο forum αλλά διαφέρει στο ότι αντί για μηχανικό φίλτρο και σωληνάκια έχει ένα ενιαίο βιολογικό. Μάλλον σε αυτή θα καταλήξω (παρά τον κίνδυνο για ομαδικές ασθένειες)... Ξέρετε κανέναν τζαμά στο Ηράκλειο (
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το κάνω ή όχι, συμβουλές και απόψεις παρακαλώ...!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα χωρισματα καλο ειναι να βγαινουν και να τα φτιαξεις απο plexiglass
Επισης ισως να χρειαστεις και μερικα αδιαφανη χωρισματα, καθοτι αν οι αρσενικοι βλεπονται συνεχως... δεν υα καταληξουν να στρεσσαρονται? Θα μπορουσες να εχεις διαφανη και μη χωρισματα και να τα βαζεις αναλογα με την περιπτωση (ζευγαρωμα, κλπ) Τωρα για τις ομαδικες ασθενειες... Το ρισκο σε ενα κοινωνικο με 60 ψαρια ειναι στατιστικα πολυ μεγαλυτερο, ομως μια χαρα τα πανε τα κοινωνικα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα χωρίσματα θα είναι μέσα σε οδηγούς, οπότε θα αφαιρούνται. Εγώ σκεφτόμουν να είναι όλα αδιαφανή, αλλά η ιδέα σου να υπάρχουν και διαφανή για special (
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται να εχεις τρυπες για το νερο μπορεις να το κανεις με τα χωρισματα να εχουν κενο το ενα απο πανω το αλλο απο κατω και να πηγαινει ας πουμε ζιγκ-ζαγκ το νερο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Προσοχή να μην πηγαίνουν ζικ ζακ και οι μονομάχοι και κατλήξουν στο ίδιο κελί
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις εκει που εχεις το σωληνακι τις αεραντλιας,, την εισοδο απο ενα εξωτερικο φιλτρο , και φυσικα η εξοδο (( spray bar)) να μοιραστει ομοιομορφα πανω απο τα <<κελια >>.
Ετσι με αυτο τον τροπο μπορεις να συνδεσησ και καποια UV οποτε μειωνεις τον κυνδηνο γαι ασθενειες.....
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα δοκιμάσω με το απλό βιολογικό για αρχή και μετά αγοράζω ένα εξωτερικό για την ιδέα του ΑSCC01.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|