|
![]() |
#1 |
μπολιασμα...
![]() Αξιολόγηση:
![]() παιδια μολις προσπαθησα να μπολιασο το ενυδριακη με τον γονο μου....εχει εσωτερικο φιλτρο κ εστηψα ενα σφουγκαρι απ το μεγαλο ενυδριο στο μικρο εβγαλε βρομα αρκετη αλλα θολοσε το νερο να ανυσιχω για κατι?η θα καθηση μετα?
|
|
Εμφανίσεις: 3254
|
|
||||
|
||||
![]()
το σφουγγαρι επρεπε να το στιψεις πανω στα υλικα του φιλτρου που εχεις στο μικρο.οχι οτι εκανες "κακο",αλλα οταν μπολιαζουμε κοιταμε να δωσουμε στην αδυναμη βιολογια τις καλυτερες δυνατες συνθηκες ωστε να αρχισει να αναπτυσεται γρηγορα στο νεο περιβαλον.
κανε μετρηση αυριο μετα το ταισμα.αν δεις περιεργες μετρησεις ξαναμπολιασε αμεσως αφου εχεις γονο εκει μεσα.βασικα για ακομα πιο σιγουρα,καλυτερα ειναι να ξαναμπολιασεις απο τωρα αφου εχεις μικρα. |
|
||||
|
||||
![]()
αφηνω την βρωμα που εχει κατσει κατω?η σκουπιζω?γτ κατω δεν εχω χαλικη ειναι μονο μεχρι να μεγαλοση ο γονος...τραβη3ε αρκετη μπηχλα το φιλτρακι
|
|
||||
|
||||
![]()
αστο οπως ειναι σημερα και σκουπισε αυριο.και ξαναμπολιασε τα υλικα του φιλτρου σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστωω φιλεεε μου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα και το να ριχνεις μπολι μεσα στο ενυδρειο καλο κανει, γιατι αποικειται κι ο βυθος, ομως αν δε βαλεις τη μεγαλυτερη ποσοτητα στο φιλτρο (που τα υλικα του εχουν τεραστια επιφανεια για αποικηση, συν οτι ολο το νερο περναει απο κει μεσα) δεν κανεις τιποτα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολιασμα | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 29-01-13 16:35 |
help με το μπολιασμα... | taspan78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 16-04-10 12:40 |
μπολιασμα? | olshka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 21-04-08 08:32 |
Μπολιασμα | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 17-05-07 09:13 |
Μπολιασμα? | Varavas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-04-07 08:06 |