|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΤο ενυδρειο που στεινω θελω να φτιαξω ενα ATS (algae turf scrubber) αλλα εφaγα τον τοπο και δεν βρηκα πουθενα το plastic canvas για τον καταρακτη... και επειδη δεν θελω να παραγγειλω απο .....Αμερικη κατι τοσο απλο, αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει καποιο αλλο υλικο να χρησιμοποιησω ενναλακτικα γι αυτην την δουλεια? Εχει κανεις στο νου του κατι? Εγω το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι διχτυ σκιασης που χρησιμοπουνε σε μπαξεδες, θερμοκηπια κτλ το οποιο δεν ειναι τοσο σκληρο-ντουρο, αλλα επειδη θα το χρσιμοποιησω σε τυπου καταρακτη και οχι UTS (upflow turf scrubber), πιστευω οτι δεν παιζει τοσο ρολο, ενω το διχτυ ειναι σαν υλικο "αγριο" και δεν θα χρειστει να το "αγριεψω" οπως το plastic canvas...καποιος που εχει ATS πιστευει οτι θα μου κανει δουλεια? ή υπαρχει κατι αλλο να χρησιμοποιησω?
|
|
||||
|
||||
![]()
πλαστική σίτα δεν κάνει?
|
||||
|
||||
![]()
Ζήτα από τον Γιάννη να σου κόψει ένα κομμάτι τζάμι αμμοβολής για τον καταρράκτη και είσαι οκ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν εννοεις αυτη που χρησιμοπουμαι στα μπαλκονια για τα παιδια, οχι ειναι πολυ χοντρη
Ιγνατιε υπο γωνια δεν εχω χωρο να το βαλω....και καθετο δεν ξερω αν το τζαμι αμμοβολης θα κανει τοσο δουλεια... |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως η σιτα για τις μπαλκονοπορτες(για τα κουνουπια) κανει?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις τουλι μπομπονιερας ή δικτυ για ψιλοελιες
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατί όχι από αμερική δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβό ;;
http://www.ebay.com/itm/Darice-7-Mes...61249441305%26
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη το πλαισιο εχει και ειδη μοντελισμου για αρχιτεκτονες για πηγαινε και δες μηπως εχει κατι σε πλεγμα που να σου κανει.
Αλλιως και τα μαγαζια με μοντελιστικα αεροπλανα,πλοια κ.α κατι θα εχουν ή αν δεν εχουν θα σου πουν που να βρεις τι. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα τι εκανες?????
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το διχτακυ σκιασης δε μου γεμισε το ματι οτι θα αντεξει το βαρος της αλγης, και τελικα to phra και εγω απο e-bay
YΓ Ελλαδα μονο σε καποια παιδοκα παιχνιδια το βρηκα και οχι στις διαστασεις που το ηθελα |
|
||||
|
||||
![]()
Ανέβασε και καμία φώτο με το όλο εγχείρημα. Περιμένουμε
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΟ SUN SUN | vasiliki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-07-11 07:10 |
Τι υλικα | Foveras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 15-01-10 17:27 |
ΥΛΙΚΑ SUMP | orfanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 31-01-09 12:11 |
diy sump και υλικα... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 04-01-09 14:25 |
υλικα για diy | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 26-07-07 15:29 |