|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, μια ερώτηση ρε παιδιά να κάνω θέλω, έχω το ενυδρείο τις juver-Rio 300, και θα φτιάξω το σύστημα για την ψύξη σε λίγο καιρό, αυτό που με προβληματίζει είναι 1) αν είναι αρκετά τα 3+1 ανεμιστηράκια και 2) με τον θερμαντήρα που έχω jager 150w + τα ανεμιστηράκια που πήρα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809151 , θα χρειαστώ άλλο τροφοδοτικό πιο μεγάλο??
Αυτά. Γνωρίζει κάποιος??? |
|
||||
|
||||
![]()
για τους ανεμιστηρες θα χρειαστεις κατι τετοιο http://www.cosmodata.gr/product/1434...ma-mw-3ir-25gs η και σε κατι μικροτερο αλλα η διαφορα τιμης ειναι μικρη!για τη ποσοτητα των ανεμιστηρων ισως αποδειχθουν ανεπαρκεις εξαρταται βεβαια απο τις συνθηκες που επικρατουν στον χωρο σου αλλα καλυτερα να εισαι καλυμενος εξαλλου ο κοντρολερ θα κανει τη δουλεια!για το θερμαντηρα συνηθως η αναλογια ειναι βατ και λιτρο αλλα παντα παιζει ρολο αυτο που ανεφερα παραπανω!το τροφοδοτικο θα το χρειαστεις για τους ανεμιστηρες μονο!εχεις καποιο;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν έχω αγοράσει τροφοδοτικό ακόμα, αλλά όπως είπες και εσύ μπορεί να είναι ανεπαρκείς τα ανεμιστηράκια καλύτερα να πάρο ακόμα 1.Οπότε έχοντας 5 συνολικά ανεμιστηράκια καλύτερα να πάρω το τροφοδοτικό που μου αναφέρεις ?
Ξέχασα να πώ, το σπίτι έχει πλάκα από πάνω και γίνεται πολύ ζεστό το καλοκαίρι. |
|
|||
|
|||
![]()
Πόση ζέστη έχετε ρε παιδιά σπίτι σας. Εμένα που το σπίτι πιάνει μέχρι 30 βαθμούς, σε ενυδρείο 240 λίτρα έχω 2 ανεμιστήρια. 1 8αρι να βγαζει και 1 επεξεργαστή (8αρι αλλά με καλή παροχή) να βάζει και δεν ξεπερνάω τους 27. Νομίζω 5 είναι υπερβολή. Βέβαια καλύτερα 1 παραπάνω αντι 1 λιγότερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα βαζεις παραπανω ανεμιστηρες αν εχει τοση ζεστη το σπιτη!αν εχει οπες εξαγωγης του αερα το ενυδρειο τα βαζεις ολα να φυσανε προς τα μεσα αλλιως 3 να φυσανε μεσα 2 να βγαζουν τον αερα εξω!το τροφοδοτικο ειναι υπερ του δεοντος αρκετο αν κανουν θορυβο ρυθμιζεις τη ταση στα 9 βολτ!εδω θα βρεις γενικα πολυ χρησιμες οδηγιες απο τον delta66 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25558
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, korasidikos αυτό το thread κοιτάω για να το φτιάξω, ελπίζω να τα καταφέρω. Ευχαριστώ και πάλι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η ιστορία και το μέλλον ενός 20λιτρου ενυδρείου (- ερωτήσεις αρχάριας) | Neima | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-02-13 09:22 |
ψύξη | genecr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-12 18:35 |
Κατασκευή ενυδρείου, εμπειρίες και ερωτήσεις | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 24-09-10 08:22 |
Στήσιμο ενυδρείου κ Ερωτήσεις | soupia | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-10-08 08:07 |
Ψύξη vs T5 | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-07-07 07:37 |