|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια παρατηρησα στο ενυδρειο μου 240 λιτρα(1 οσκαρ 25 εκ και μια αρο 35εκ)
οτι στα τζαμια αρχισε ΠΑΛΙ να εμφανιζεται πλαναρια για την οποια εριξα στο ενυδρειο(οπως και την προηγουμενη φορα) to panacur με το οποιο τα ειχα εξολοθρευσει!τωρα ομως εκτος απο αυτα πανω σε μια μεγαλη ριζα που εχω περπατουν πολλα μικρα ζωιφια που ειναι ακριβως σαν τις ψειρες της κοτας,καναρινιων.....ομως ελαχιστα μεγαλυτερα!ξερει κανεις τί ειναι???λετε το panacur να τα σκοτωσει και αυτα??? |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως περισευει πολλη τροφη στο πατο του ενυδρειου;;
τα οσκαρ τρωνε τοοοσο λαιμαργα,που συνεχως τους πεφτει κατω τροφη,ωστε να χρειαζονται παρα πολυ συχνα σκουπα βυθου!
|
|||
|
|||
![]()
δεν μου βγαζει κατι!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε 240 λιτρα δε ζουν αυτα τα ψαρια απλα ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μια χαρα ζουνε και οπως εχω ξανασναφερει σε προηγουμενο ποστ θα παρω μεγαλυτερο ενυδρειο και αυτο το εχω για μεγαλωμα....αλλα εχουν ακομα αρκετο χωρο!!!(φιλικα)
|
|
||||
|
||||
![]()
35 εκ αροανα εχει χωρο σε 240 λιτρα ?
εμενα η δικια μου μολις ακουμπησε τα 60 εκ δε της φτανανε τα 700 ουτε για πλακα
|
||||
|
||||
![]()
Εχει δικιο ο Χαρης..
Τα λιτρα ειναι πολυ λιγα γι αυτα τα ψαρια, θα πρεπει συντομα να ετοιμασεις το μεγαλυτερο για τα οσκαρ... την αροανα ισως θα πρεπει να την δωσεις, αν δεν αυξησεις κατα παααρα πολυ τα λιτρα σου.. |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μολις γυρισα απο διακοπες και στο ενυδρειο μου ειδα οτι υπηρχαν εκατομυρια απο αυτες τις ψειρες που σας ειχα πει.... και το οσκαρ μου στον πατο του ενυδρειου σε ασχημη κατασταση!εκανα αλλαγη νερου τα 2/3 και θελω να μου πειτε ενα φαρμακο για να τις διωξω!!!!δοκιμασα με panacur με το οποιο εχω καταπολεμισει πλαναρια αλλα τιποτα!!!πεστε μου καποιο φαρμακο για να σωθει η κατασταση!!!(την αρογουανα την εδωσα λογο ελλειψης χωρου)!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. | gentlem@n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 78 | 25-06-13 15:52 |
παιδια βοηθεια | giwrgos_1977 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 24-05-11 15:09 |
Παιδια βοηθεια | PENTEFRAGAS2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-05-09 18:20 |
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ...... | Sotiris7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 39 | 16-06-08 16:19 |