|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτυχής η Συνάντηση Β. Προαστίων!!! Στην Συνάντηση βρεθήκαμε εγώ, ο sot-zoe, o Tasos και ο Niar71. Υπήρξε με απόλυτη πλειοψηφία συμφωνία στα περισσότερα απο το θέματα που ετέθησαν αν και πολλοί απο τους παρευρισκομένους είχαν πολλές και διαφορετικές απόψεις. Αντε και την επόμενη φορά σπίτι μου!!! Κερνάω τοστ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δυστηχως δεν τα καταφερα..ελπιζω να μπορεσω στην επομενη..Αμα θελει κανεις απο βπ να κατεβουμε μαζι στον πειραια το σαββατο πειτε μου γιατι δεν ξερω τον δρομο ουτε κατα διανοια :P
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
120 Lt, Κοινωνικό Φυτεμένο, Εσωτερικό Φίλτρο 550 lt/hour Παροχή CO2 μέσω ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας (κλείνει το βράδυ) και διαχυτήρα Ψάρια: 3 Kribensis, 6 Corydoras Sterbai, 1 Ancistrus, 10 Cardinal Tetra, 5 Melanotaenia praecox, 2 SAE, 2 Apple Snails Φυτά: Didiplis Diandra, Ludwigia Perenis, Altenathera Reineckii, Hygrophilla Diformis, Hygrophilla Pollysperma, Cardamyne Lyrata, Echinodorus Tenellus, Cryptocoryne Wendii Brown, Bolbitis Asiatika, Anubia |
|
||||
|
||||
![]()
Δε βαζουμε κανενα πουλμαν λεω εγω;
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω ο Giorgos που έχει τα κοννέ και τα λεωφορεία της εταιρείας του να κάνει "γνωστοποίηση" στον γνωστό "παράγοντα" του ελληνικού ποδοσφαίρου οτι 2 απο τα λεωφορεία-πούλμαν του, θα χρησιμοποιούνται "κατα βούληση" για τις ανάγκες των μελών των Β. Προαστίων για τις συναντήσεις τους!!! :P :P :P
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|