|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εχω 2 σειρες led 3w creed(μεταλικη λεντοταινια), δηλαδη 6 λευκα στην μια και 6 μπλε στην αλλη οπου συνδεονται σε σειρα με εναν μετασχηματιστη και δουλεύουν ταυτοχρονα.
Σκεφτηκα ομως επειδη εχω εναν ακομη ιδιο μετασχηματιστη αν μπορω να τα συνδεσω ωστε για να τα βαζω να δουλευουν ανεξαρτητα τα ασπρα απο τα μπλε. Ο προβληματισμος μου ειναι στην μεγιστη ισχυς ( ο καθε μετασχηματιστης εχει μεγιστη ισχυς για να αναψει 12 λεντ, αν εγω βαλω στον καθε μετασχηματιστη απο 6 λεντ, φοβαμαι οτι θα μειωσω το προσδοκιμο ζωης τους γιατι θα δουλευουν με μεγαλυτερη ισχυ) Ισχύει αυτο ή κανω λαθος? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εχει να κανει το θεμα με τα λεντ ειναι να βρισκουν ρευμα να τραβανε το παρανω σε βατ-αμπερ δεν τους κανει τπτ αντιθετα δουλευουν σε χαμηλωτερες θερμοκρασιες.κανε το αρκει να ταιριαζουν τα βολτ πρεπει να ναι 18-18,5 βολτ ουτε πανω ουτε κατω
![]() τι θα γινει θα το ξενυχτησουμε παλι σημερα ποιο νωρις μπορειτε επισης να βαζετε θεματα δεν ειναι κλειδωμενο το φορουμ χαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μαχ προσπαθω να κανω log-in στο δικο σου και δεν γινετε. γιατι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχει μεγάλη σημασία αν τραβήξουν περισσότερα αμπερ ανεβάζουν θερμοκρασιες και μειώνεται ο χρόνος ζωής τους. Όταν μιλάμε πάντα για led και όχι για έτοιμες "κατασκευές led" που εκέι είναι στιμένες για συγκεκριμένη τάση (volt).
|
||||
|
||||
![]()
bebis εαν ξαναδιαβασεις το ποστ μου λεω οτι οσο ποιο κοντα ειναι τα mAm στα εργοστασιακα στανταρ τοσο καλητερο που διαφωνεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να κάνεις ένα διάγραμμα πως είναι τώρα συνδεμένα και σε τι μετασχηματιστή, και το αντίστοιχο με το πως θέλεις να τα βάλεις?
Δεν κατάλαβα αν οι δυο ταινίες είναι συνδεμένες σε σειρά, ή παράλληλα..
|
||||
|
||||
![]()
λογικα ειναι παρραληλα
|
|
||||
|
||||
![]()
συννημενο με την συνδεσμολογια.
Εγω εχω εναν ακομη ιδιο μετασχηματιστη. πΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ MeanWell ELN-60-48D Input Voltage: 110-240V AC Output Voltage: 24-48V DC Output Current: 0-1.3A Dimming Control: 1-10V DC λΕΝΤΟΤΑΙΝΙΕΣ μπλε Product Description Bridgelux LED Strip Royal Blue Color: Royal Blue 452nm-455nm 6 LEDs on a strip size: 300mm x 15mm (11.9" x 0.6") Forward voltage: 3.6V @700mA Max. current: 700mA Lens beam angle: 120-140 degree Operational temperature: -20C ~ +70C ΑΣΠΡΗ Product Description Bridgelux LED Strip White 10000K Color temperature: 10000K 6 LEDs on a strip size: 300mm x 15mm (11.9" x 0.6") Forward voltage: 3.7V @700mA Max. current: 700mA Lens beam angle: 120-140 degree Operational temperature: -20C ~ +70C
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλύτερα να μην τα δουλέψεις στο τέρμα , στα ma που λέει ο κατασκευαστής με καλή ψύξη και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
κοστα δεν καταλαβα τι θες να πει να τα δουλεψει εκει που λεει ο κατασκευαστης ή οχι?
|
|
||||
|
||||
![]()
είναι η δουλεία στη μέση και σχολάω αργά ρε συ χαχαχα
------------------------- συνήθως από ότι έχω καταλάβει οι κατασκευαστές προτείνουν χαμηλότερο ρεύμα από το μέγιστο που μπορεί να παίξει το λεντ οπότε κατά την γνώμη μου να δει πόσο λέει να δουλεύει και να τα παίξει εκεί
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 24-04-13 στις 01:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αφου δουλευεις μην μιλας καθολου,λοιπον στο θεμα μας τα λεντ οσο ποιο ακριβης ειναι η ταση και τα αμπερ που τροφοδοτουντε τοσο καλυτερα δουλευουν και τοσο μικροτερη θερμοκρασια βγαζουν συνεπως ζουνε περρισοτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
λογικά ναι, αλλα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο όπως το λέει..
|
||||
|
||||
![]()
Τα δουλεύω ήδη, με αυτές τις ταινίες αναβαθμισα το εργοστασιακό
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά άκυρο, μπερδεύτηκα, αυτό έχω που είναι ρυθμισμένο στα 700mA, οπότε συνδέω κανονικά να φανταστώ?
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, αυτό είναι driver, οπότε μπορεί να δουλέψει χωρίς πρόβλημα τόσο τη μία όσο και τη δεύτερη λεντοταινία ταυτόχρονο χωρίς πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
48βολτ ειναι η λεντοταινια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Mike, διάβασε πιο πάνω, τα γράφει όλα!!!
|
||||
|
||||
![]()
ρητορικη ερωτηση
![]() φυσηκα και δεν ειναι και φυσηκα θα καει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετασχηματιστής led | platy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 24-12-12 01:16 |
Ποιον μετασχηματιστη-τροφοδοτικο? | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-03-10 11:44 |
12βολτοι μετασχηματιστες | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-06-07 19:41 |
Ηλεκτρονικοί ή απλόι μετασχηματιστές;;; | Zisis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 17-01-07 20:48 |
Μετασχηματιστής Tridonic.Atco | Zisis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 05-01-07 17:19 |