|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σε όλους!
Έχω κι εγώ εδώ κι ένα περίπου μήνα ένα ενυδρείο με 2 μικρά χρυσόψαρακια... Νάτο! ![]() ![]() Θα ήθελα τη βοήθεια σας! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάνε μια παρουσίαση του ενυδρείου σου.
![]() Εξοπλισμός, ενυδρείο, διακόσμηση κλπ. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαρίστως!
Λοιπόν, το ενυδρείο είναι 54 lt., δλδ περίπου 14 gallons... Χρησιμοποιώ 2 φίλτρα. 1) Tetratec IN 400 (300 l/h) 2) EHEIM 2222 (500 l/h) Επίσης 1 αεραντλία. Τα φυτά μου έιναι τα εξής: a)Hygrophila corymbosa b)Myriophyllum aquaticum c)Hydrocotyle leucocephala (μάλλον... ![]() d)Dracaena Sanderiana (ξέρω.. δεν είναι για ενυδρεία. Θα το αλλάξω) e)Micranthemum umbrosum Ο (ανεπαρκής) φωτισμός μου είναι μόλις 15W αλλά σκοπεύω να φτιάξω μια κατασκευή για περισσότερο φως! ![]() Οι πέτρες είναι θαλασσινές (βρασμένες και αποστειρωμένες), ενώ σκοπεύω να αφαιρέσω εντελώς το χαλίκι... Τέλος, όπως βλέπετε έχω 2 μικρά χρυσόψαρα. Ένα common και ένα calico fantail... ![]() ![]() ... ![]() ...αυτά! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|