|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδια θα ήθελα να σας δείξω το ενυδρείο μου και να συζητήσουμε μερικά πράγματα για το πως να το φτιάξω.
το ενυδρειο υπολογιζετε περιπου στα 280-300 λιτρα αλλα με τα στολιδια και την αμμο (χαλικι) πιστευω οτι θα παμε κοντα στα 220-250 λιτρα ![]() ![]() ![]() Αυτο εδω ειναι το ενυδρείο μου αποτι βλεπετε εχει 8 ποντους περιτιλιγμα αυτο σκοπευω να το βαλω ειτε χαλικακι ειτε αμμο ειτε χώμα για φυτα το φιλτρο που επελεξα να βαλω ειναι Εheim 2073 ο θερμοστατης Fluval A774 300watt εχω ενα μηχανημα για αερα noname (αυτα προς το παρων απο μηχανηματα) θα ηθελα να σας ρωτησω α) αν χρειάζομαι περα απο ενα θερμομετρο κατι αλλο; β) αμα παρω ασπρη αμμο απο την παραλια και την βρασω μετα θα μπορεσω να την χρησιμοποιήσω; γ)τι χωμα μπορω να βαλω για να καλλιεργήσω και φυτα; θελω οσο μπορω να μου βγει φτυνα. σκεφτομαι να βαλω guppies,molly, καμια γαριδουλα, και κανα γατόψαρο καταρχην ο συνδυασμός ειναι καλος η θα εχω προβλημα; ------------------------- http://www.votsalo.net/Products/Gard...tti-Stone.aspx http://www.votsalo.net/Products/Gard...ral-Stone.aspx μου φερανε κατι πετρες παιδια ειναι σαν την spaghetti στονε αλλα και μια αλλη σαν την natural stone κανει να τις βαλω μεσα; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Peyote : 03-03-13 στις 20:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εν αναμονή του 400 λιτρου! | KOSTASZOIDOS | Δίσκοι | 22 | 05-09-11 11:02 |
ΦΩΤΗΣΜΟΣ 50 ΛΙΤΡΟΥ | panmaroy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 10-03-11 15:54 |
Σκεψη κατασκευης 300 λιτρου | giler84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-01-09 14:48 |
Κατασκευη 500 λιτρου | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 153 | 09-06-08 00:00 |
Στρώσιμο 50 λιτρου | oscar | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 05-04-04 23:04 |