|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια καλησπερα λεω να ξαναγυρισω στην αγαπημενη μου λιμνη αλλα εχουμαι θεμα.....τι βαζουμαι μεσα που εδω δεν ξερουν καν κατα που πεφτει η τανγκανικα για να παραγγειλω απο τα εν λογο μαγαζια ουτε αστειο γιατι θα ερθουν(αφισα μπενετον) mix... Για ριξτε καμια ιδεα? το ενυδρειο ειναι Aqwael 240λιτρα και θελω να το αφιερώσω σε ενα ειδος...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι!
Την καλύτερη επιλογή έκανες Αλέξανδρε! Βέβαια σε αυτά τα λίτρα μπορείς και malawi. Κοίτα, εγώ εφόσον θα το έκανα Tanganyika species, θα κοίταγα να βρω κανένα σκαλωμένο είδος να το αρχίσω. Πχ τα αγαπημένα μου n.tretocephalus. Ή απο malawi ένα species με p.saulosi. Έχεις και διχρωμία. Πάντως αν το αποφασίσεις άμεσα, πές στον σταύρο(abyssos) τώρα που θα κάνει την παραγγελία με τις σπάνιες αφρικάνες να σου παραγγείλει αυτά που θες. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε μαλαουι 2 ειδη μου αρεσουν υπερβολικα το ενα ειναι p.polit και p.flavus
αλλα ποιος θα εχει και το ποιο συμαντικο ποσο θα κανει....Σε τανγκανικα δεν ξεκιναω γιατι θα ξημερωσει και ακομα θα γραφω...
|
||||
|
||||
![]()
Τι διαστάσεις έχει το aquael?
|
|
||||
|
||||
![]()
1.20μ 43π 46υ νομιζω κλεοβουλε τι εχεις στο νου σου???
|
||||
|
||||
![]() ![]() Θα τολμήσω για αρχή ![]() ένα κοπαδάκι Paracyprichromis για τα ανώτερα στρώματα συν ένα ζευγάρι N.Leleupi και ένα ζευγάρι Julidochromis. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά μπορείς κατόπιν παραγγελίας(δεν έρχονται συχνά) να τα βρεις. Απο ταγκανίκα τι εννοείς? |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ερωτα με τα tropheus αλλα ο κλεο μαλωνει....πλακα κανω δεν με περνει στα λιτρα μου και για μεγαλυτερο δεν μας βλεπω και μια προσπαθεια που εκανα ηταν πολυ δυσκολο επιχειρημα οντως...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
species tank | ROULAMID | Ζωοτόκα | 1 | 28-02-11 19:26 |
tropheus species | koulio | Tanganyika | 11 | 30-12-05 15:08 |
Tropheus species | HZULL | Tanganyika | 4 | 18-01-04 15:59 |
Pseudotropheus species | george | Malawi | 3 | 03-01-03 01:05 |