|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα καλησπερα!!Ειχα ξεκινησει απο το σκαψημο στο εξοχικο για μια λιμνουλα αλλα λογο οικονομικων και λογο καιρου την αφησα για να τη τελειωσω την ανοιξη !!Δε κρατιωμουνα ομως με τιποτα. Μεκατι επρεπε να ασχοληθω .Ετσι λοιπον εφτιξα μια γλαστρολιμνη 80 λιτρων περιπου και κατι λιγοτερο στο μπαλκονι .Και να το αποτελεσμα μεχρι εδω με τα πρωτα ψαρια μεσα !!Εχω βαλει 5 χρυσοψαρα μεσα μπορω να βαλω κανενα ακομα;;; Περιμενω απαντηση απο τους εμπιρους του φοροουμ !!Η πρωτες φωτο ειναι απο το ξεκινημα της μεγαλης στο εξοχικο !!
|
|
|||
|
|||
![]()
80 λιτρα ειναι λιγα! Ιδιως για 5 χρυσοψαρα! Αυτα θελουν 150 λιτρα τουλαχιστον κανονικαα..!
------------------------- Φιλτραρισμα?? Φωτισμο?? εχεις τιποτα απ'αυτα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 15-10-12 στις 18:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οντως 80 λιτρα ειναι πολυ λιγα.Μονο φωτισμο βλεπω.Φιλτρο?Στρωσιμο εκανες?Και εκτος αυτου ειναι σαν να τα εβαλες σε γυαλα λογο του σχηματος της γλαστρας.
Ετοιμασου να τα ακουσεις απο τους εμπειροτερους. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε σχεση με τα 25 λιτρα που τα ειχα μεχρι το απογευμα γφανταζομαι οτι ειναι ενταξη !Απλα για περισοτερα λιτρα δε με περνει απο θεμα χωρου !!Εχει πολλα λουλουδια ειναι και το ποδηλατο !!Απλα δε θα βαλω αλλα μεσα!!Θελω να φτιαξω και ενα μικρο καταρακτη και να περναει το νερο και απο φιλτρο !!Οχι δε με εχουν μαζεψει ακομα !!Ακομα κυκλοφορω ελευθερος!!
------------------------- Ειμαι σε θεση να ακουσω ολες τις προτασεις και τις γνωμες ολων γιατι δεν εχω και μεγαλη εμπειρια!!Αλλα το εκανα και λιγο βιαστικα γιατι τα ψαρια μου τα δωσανε και δεν ειχα που να τα βαλω και πιστευω οτι ειναι καλητερα απο πριν!Φιλτρο θα μπει !! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nxr26 : 15-10-12 στις 18:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα εισηγηθω να σε μαζεψουν.
![]() Θα σου προτεινα να βγαλεις τα χρυσοψαρα και να αφησεις 2 μονο(αποψη μου). Εγω θα τα εβαζα σε μακροστενη γλαστρα 80 λιτρων για να εχουν χωρο για κολυμπι. Τωρα για κατασκευη φιλτρου περιμενε και τις γνωμες των υπολοιπων. |
|
|||
|
|||
![]()
Το σκεφτικα να σου πω την αληθεια για μεγαλη ζαρντινιερα και τη βρικα αλλα τελευταια στιγμη το μετανιωσα και δε τη πειρα !Με βλεπω να την αλλαζω πριν με κλεισουν μεσα!!Ασε που και για εκει μεσων θελεις !!
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θελεις μπορεις να παρεις αυτο
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?pag...view&iID=36973 120 λιτρα ειναι βαζεις ενα φιλτρο και ενα φωτιστικο και ετοιμη η λιμνουλα. Μονο που δεν κανει για εξωτερικους χωρους. |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φιλε μου! πολυ ομορφη η γλαστρουλα σου αν δεισ στο προφιλ μου εχω κατι παρομοιο με νουφαρα και χρυσοψαρα και γκαπυ. εμενα ειναι πιο μεγαλη λιγο αλλα κι η δικη σου καλη ειναι! μου αρεσει πολυ ο φωτισμοσ σου. σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεισ πως το εχεισ φτιαξει?
8α σου ημοθν ευγνωμων. ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Το φως στο κάτω μέρος της γλάστρας καλό είναι να βγει. Τα ζωντανά ξέρουν μόνο μια φορά του φωτός από πάνω προς τα κάτω (ήλιος) αλλιώς δεν έχουν κάτι φυσικό.
Εύχομαι κι άλλες τέτοιες ομορφιές!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Ο φωτισμος στο κατω μερος ειναι μια λεντοταινια αδιαβροχη και την εχω κολλησει με σιλικονι στο κατω μερος το ιδιο εχω κανει και στο πανω μερος της γλαστρας.Δεν το αναβω το φως καθολου παρα μονο οταν θελω να τα δω οποτε δε νομιζω οτι τα ενοχλει!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορια για μπαλκονι! | Ektorakos | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 01-01-12 19:11 |
Γυαλα στο μπαλκονι!! | tsilojohn | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 30-08-10 00:55 |
Γλαστρολιμνη | Red crystal | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 13-07-09 10:29 |
Ενυδρειο στο μπαλκονι.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-12-08 09:37 |