|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη κιόλας φίλε μου αλλά πραγματικά ΔΕΝ καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης αυτού του thread...
ΌΤΑΝ κ ΑΝ συμβεί κάτι στο ενυδρείο σου μπορείς τότε να μας πεις τι ακριβώς έγινε που εσύ ο ίδιος θα ξέρει σίγουρα...τώρα,από βδομάδα σε βδομάδα τι να αλλάξει σε ένα ενυδρείο και μάλιστα αφρικάνικο;; Φιλικά Βαγγέλης.. |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικαα...ειναι κυριως καλο, γιατι ειναι σαν να ημερολογιο, ετσι θα εχω παντα καπου γραμμενες τις μετρησεις και την συμπεριφορα των ψαριων! Ειναι γενικοτερα για την καλύτερη οργάνωση των πληροφοριών αυτών..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα ποιος ο λόγος να μετράς κάθε βδομάδα το ΚΗ πχ σε ένα αφρικάνικο που τρέχει καιρό και έχει μπει στον 'ρυθμό' του..;;Και γιατί να αλλάξει το ΚΗ;;Και πες οτι άλλαξε για 2-3 μονάδες...τι;;;
Τις συμπεριφορές των ψαριών σου τις βλέπεις εσύ καθημερινά..ποιος ο λόγος καταγραφής τους;; Όταν πχ και αν δεις οτι κάποιο ψάρι αρχίσει να μην τρώει για οποιονδήποτε λόγο ή οτι κάποιο ψάρι έχασε το χρώμα του ανοίγεις ένα θέμα στις ασθένειες...τι θα σε βοηθήσει το θέμα αυτό σε ένα τέτοιο σκηνικό που αναφέρω;Θα ανατρέξεις να δεις αν είχες περισσότερα νιτρικά ή χαμηλότερο GH;;ή το οτι μπορεί να φταίνε τα φυτά που έβαλες ή το γκρι φόντο...;; Εννοώ απλά οτι πιο πολύ για παρουσίαση και update ενυδρείου μου κάνει παρά για αυτό που νομίζεις οτι κάνεις και κερδίζεις με αυτό το θέμα.. |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικα οσον αφορα τις μετρηεις τα τεστ που ειχα μετρουσαν GH, KH , PH, NO3 και NO2! Αρα αναγκαστηκα θελοντας να μετρησω το ph καταγραφοω και τις αλλες ενδηξεις (για την αμμωνια εχω ξεχωριστο τεστ)..
|
|
||||
|
||||
![]()
Έστω...και θεωρείς τόσο σημαντικό το pH;;; Ώστε να μπορεί να επηρεάσει τόσο τα ψάρια σου..;!
Επίσης τα sticks είναι τελείως αναξιόπιστα... |
|
|||
|
|||
![]()
Οσο για τα στικς...συμφωνω! Αλλα...ναι πιστευω πως το ph παιζει ρολο στις μαλαουι! Χρειαζονται αλκαλικο νερο και δεν θελω να πεφτει! Θελω να το κραταω σταθερο!
ΥΓ... Καλυτερα να συνεχισουμε την συζητηση μεσω π.μ. για να μην γραψουμε κι αλλα ποστ εδω! |
|
||||
|
||||
![]()
Ξανα διάβασε αυτό..
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μετέφερα όλα τα ποστ σε νεο θεμα!
Προσωπικα αν και δεν καταλαβαινω την υπαρξη ενος τέτοιου log σε ενα φορουμ αλλα καταλαβαινω το λογο υπαρξης του ιδιου του log! Αν βοηθαει καποιον η πλατφόρμα του φορουμ δεν βλεπω καποιο λογο να μη το χρησιμοποιησει!!
|
|||
|
|||
![]()
Κοιταξτε..απ'την στιγμη που δεν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος να το "κλεισω" το log...θα συνεχιστει! Επισης...εγω τους λογους για τους οποιους το χρησιμοποιω σας τους εχω ηδη πει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το κανω με το σκεπτικο αυτο. Τι στο pc , τι εδω. Εδω εχουν απλα την ευκαιρια και αλλα μελη να δουν τι γινεται με το ενυδρειο και επειδη προσωπικα οσο και να διαβασω νιωθω ανασφαλεια στην αρχη. Ετσι αυτοι που θελουν να βοηθησουν μπορουν καλιστα με ενα πμ. Βεβαια βλεπω οτι καλιστα θα μπορουσε να παρει τη μορφη παρουσιασης και να γινεται συζητηση καθως και τα updates να μην ειναι εβδομαδιαια αλλα μηνιαια ας πουμε. Αυτα απο μενα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Ανοιχτή συζήτηση για το θέμα των αδέσποτων | maria1983 | ¶λλα ζώα | 0 | 19-10-11 08:31 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |
Συζήτηση περί στρωσίματος ενυδρείου | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 16-10-07 10:00 |