|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρείο μου οι μόνες κινήσεις που έχουν γίνει για την αντιμετώπιση της ζέστης είναι:
- ανοιχτό καπάκι όλο το 24ώρο - μέγιστη δυνατή ανατάραξη από το φίλτρο - προσθήκη αεραντίλας για καλύτερη οξυγόνωση. - Αύξηση των αλλαγών νερού σε 2 την εβδομάδα Οι θερμοκρασίες τον τελευταίο μήνα κυμμένονται από 27-31 (31 έπιασε μόνο την κυριακή και δούλεψα για 8 ώρες ανεμιστήρα). από την μικρή μου εμπειρία και από αυτά που έχω διαβάσει θεωρώ πάρα πολύ πρόχειρη λύση για ψύξη των ενυδρείων μας τη χρήση ανεμιστήρων για τους εξής λόγους: - τεράστια εξάτμιση. Όταν τους χρησιμοποίησα για 8 ώρες είχα την εξάτμιση που έχω φισιολογικά ανά 3-4 μέρες. - Απαραίτητη τη χρηση, με όποιες αισθητικές/χρηματικές συνέπειες, αναπλήρωσης. Το να πρέπει κάποιος κάθε μέρα να ασχολέιται με αναπληρώσεις, εξατμίσεις κλπ, δεν το θεωρώ προσωπικά χομπίστικη φάση.... - αλλαγή των παραμέτρων νερού λόγω εξάτμισης, και άρα απαραίτητη την αγορά αν δεν υπάρχει και Α/Ο μήπως τελικά η μόνη πραγματική γνωστή λύση είναι το chiller; κάτι άλλο δεν υπάρχει; ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψύξη- Ανεμιστηράκια sun sun | kiriles | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 03-07-12 15:14 |
Super ψύξη | tzetzos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 28-06-12 13:56 |
Ψύξη vs T5 | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-07-07 07:37 |
Ψύξη | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-06-07 14:21 |
Ψύξη Η/Υ...!!! | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-05 14:49 |