|
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθώ να βρώ σιλικόνη κατάλληλη για ενυδρεία αλλά παντού υπάρχουν σιλικόνες αντιμουχλικές.
Η μόνη που έχω βρεί είναι της LOGO 1000, γράφει πως κάνει ΚΑΙ για ενυδρεία. Την έχει χρησιμοποιείσει κανείς ![]() ![]() ![]() Εάν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιο μαγαζί που εγγυημένα έχει σιλικόνες για ενυδρεία ή κάποια συγκεκριμένη σιλικόνη θα με βοηθούσε πάρα πολύ ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Ακόμα και στα PET-SHOPS δεν μπορώ να βρώ, κάποιος μάλιστα που είχε ένα κομμάτι, προσπάθησε να μου το πασάρει ενώ πάνω στην σιλικόνη έγραφε ρητά πως δεν κάνει για ενυδρεία. Έλεος... |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω δει στο PetCity Παιανίας
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() απο τις καλυτερες !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα σου πρότεινα να αποφύγεις την αγορά τέτοιας σιλικόνης από pet shop, διότι θα την ακριβοπληρώσεις. Όταν εγώ έψαχνα στο pet shop μου πωλούσαν το τεμάχιο 17 € ανώ σε μαγαζί με χρώματα βρήκα άλλης μάρκας αλλά ειδική για ενυδρεία όπως έλεγε (μη τοξική-δεν θυμάμαι μάρκα και έχω πετάξυ το μπουκάλι) με τιμή περίπου 2.5 με 3.5 € αν θυμάμαι καλά.
Το ενυδρείο κολλήθηκε μια χαρά με κανένα πρόβλημα.
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις εχθές τελείωσα το 5ο ενυδρείο (
![]() Κανένα πρόβλημα. :P :P :P Εγώ την πήρα από μαγαζί με εργαλεία (Δασκαλάκης, Λ. Μαραθώνος) περίπου 6Ε. Den Braven AQUA SILICONE. Λέει καθαρά ότι είναι 100% σιλικόνη, χωρίς τοξικά κ.λπ. άχρηστα για εμάς ιδάνική για ενυδρεία. Μέχρι και εικονίτσες με ψαράκια & ενυδρεία έχει ζωγραφισμένες... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να την βρώ πουθενά. Δυστηχώς και ο εισαγωγέας δεν ξέρει πότε θα φέρει την εν' λόγο σιλικόνη. Έτσι ψάχνω να βρώ κάποια άλλη. Παράθεση:
Η LOGO 1000 γράφει την λέξη "acetoxy". Είναι κάτι επίφοβο αυτό ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν εξατμίζεται, η σιλικόνη "στεγνώνει" και κολλάει . Σε "υγρή" μορφή είναι επικίνδυνο, αλλά έτσι κι αλλιώς, για να γίνει η κόλληση με σιλικόνη, πρέπει να εξατμιστει. Σε αυτό οφείλεται η μυρωδιά που έχει η "υγρή" σιλικόνη. Η οποία οταν στεγνώνει, δεν μυρίζει πια... ![]() Βλέπεις, το acetoxy έχει εξατμιστεί πλήρως ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τόσους μήνες «διαφημίζω»
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|