|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και θα ήταν πιο ξεκάθαρο αν έβγαζες φωτογραφία και τα μεγαλύτερα/παλιότερα φύλλα του φυτού... μου μοιάζει να είναι ή Bacopa monieri ή Lysimachia nummularia.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο, δεν έχει πιο παλιά η πιο μεγάλα φύλλα... ε'ιναι "κλάδεμα".
Βάζω άλλες δυο φωτο μπας και γινει κάτι... αλλά στη tropica που ξεψάχνισα τον κατάλογό της, δεν κτάφερα να το βρώ ( φταίνε βέβαια και τα σκίτσα που δεν είναι οτι καλύτερο...) |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δε ρωτας τον lasal? δικο του κλαδεμα δεν ειναι.
αν βοηθαει καποιους, βγαζει και ανθακια.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Εμ... αυτόν ρώτησα πρώτα-πρώτα στη συνάντηση και μου είπε "γκουκ-μουκ"
![]() ![]() ![]() Από τα τέσσερα κλαδέματα που μου δόθηκαν, αναγνωρίστηκαν τα τρία ![]() Αυτό το "μανίκι" ακόμα να βρεί όνομα... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν θα μπορούσε να είναι ![]() Εκείνη την ώρα που με ρώτησες μου διέφευγε μια και δεν φημίζομαι για την καλή μου μνημη. Εχει δίκιο ο Γιώργος ειναι Bacopa monieri. Και βγάζει και πανέμορφα λουλουδάκια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|