|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλησπερα!!!
εφτιαξα ενα ενυδρειο και πηγα να κανω ενα diy background 3 εκατοστων παχος περιπου και απο οτι ειδα μου αφαιρει πολλα λιτρα....τι αλλο μπορω να βαλω σαν πλατη εσωτερικα ή εξωτερικα;;;;;;;;; γιατι δεν θελω να φαινεται απο πισω ο τοιχος...... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις αφίσα και να το συνδιάσεις με φωτισμό. Είναι αρκετά όμορφο σαν κατασκευή.
Δές εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=ElJoJ...layer_embedded ![]() Shot at 2012-03-04 |
|
||||
|
||||
![]()
και ενα μαυρο φοντο νομιζω θα εδειχνε αρκετα ωραιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
spartac αρκετα εντυπωσιακο το βρισκω.....αλλα θα γινει malawi το ενυδρειο οποτε με την αλγη δεν θα δειχνει και τοσο ωραιο πιστευω....σκεφτηκα να κολλησω μαυρο plexy glass απο την εσωτερικη πλευρα του ενυδρειου για να καλυψω και το φιλτρο, αλλα κανει;;;;;;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαψε (εξωτερικα φυσικα) την πλατη με πλαστικο γαλαζοπρασινο χρωμα.
Δυο χερια. Με ρολο. Εχε υποψιν οτι με τα φωτα του ενυδρειου το χρωμα θα φαινεται πιο ανοιχτο. Οποτε ετοιμασε το στο σκαφακι 2-3 τονους πιο σκουρο απο το θελεις να φαινεται. Αν δεν σου πετυχει βγαινει ευκολα με νερο, και το ξαναβαφεις.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ελεγα να κολησεις αυτοκολητο μαυρο .
Ετσι εκανα και εγω ,γιατι αμα δεν σου αρεσει το αυτοκολητο βγαινη ποιο ευκολα απο το βαψημο. Και κατι αλλο δεν γιαλυζη το αυτοκολητο δες το ποστ moy http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=59539 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πειτε μου την γνωμη σας για τι ειδος μπορω να βάλω στο ενυδρειο μου! | faceck | Σαλιγκάρια | 8 | 10-06-11 18:32 |
Τι ακομη μπορω να βάλω μαζί με γκαπυ και πλατυ? | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 23:11 |
BACKGROUND | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 19-06-07 12:00 |
Background | andreas K | Malawi | 4 | 20-02-06 17:55 |
Diy Background | CASPER | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 28-11-05 22:43 |