|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο χθες το βραδυ η γεφυρα που ενωνει την πλατη του ενυδρειου με το μπροστινο μερος ξεκολησε με αποτελεσμα να εχει παρει μια μικρη κλιση προς τα εξω η προσθια μερια.Το ενυδρειο εχει εγγυηση 1 ετος και θα την κολλησουν....πρεπει να βγαλω τα παντα ομως απο μεσα για να γινει αυτο!!!
Ξερει καποιος αν μπορει να κολληθει χωρις να βγουν ολα??? Να επισημανω οτι αυτη η γυαλινη γεφυρα ειναι στο πανω πανω μερος του ενυδρειου στη μεση! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν κατεβάσεις την στάθμη του νερού, νομίζω μπορεί να γίνει άνετα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα τους το ξαναπω ρε συ κλεοβουλε...αλλα ετσι μου ειπαν!!!Και εφ οσον ειναι στην εγγυηση δεν ξερω τι αλλο να πω!Το θεμα ειναι τι θα κανω τα ζωντανα!!!!Ασε που θα ξεστησω ολο το ενυδρειο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν ερθει καποιος σπιτι σου να το κολλησει δεν χρειαζεται να αδειασει...μηπως ομως περιμενουν να τους το πας?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οχι θα ερθουν εδω...για αυτο μου εκανε εντυπωση!
------------------------- Εχει συμβει και σε αλλους αυτο?Ειναι συνηθες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sx21 : 18-02-12 στις 21:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μη μου λες τετοια και εχω το ιδιο ενυδρειο....
εγω το εχω 2 μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα και ελπιζω να μην εχω και στο μελλον.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με anubia nana. | doctor | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-09-09 23:41 |
προβλημα σε anubia! | antonis t83 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-04-08 15:47 |
Προβλημα με anubia | kokbeast | Malawi | 8 | 25-03-08 11:24 |
Anubia Προβλημα | Stilatos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 14-06-06 00:49 |