|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια πριν με κραξεται να σας πω οτι δεν εχω χωρο για μεγαλυτερο ...
Το ξερω οτι ειναι μικρο αλλα αυτα τα ψαρακια μου αρεσουν πολυ ,,και θελω να παρω καμια γεννα. Ειναι 5 Labidochromis sp yellow Μετρησεις KH 13 GH 14 PH 7,2 ΠΕΤΡΕΣ Φεγγαροπετρες ΑΜΜΟΣ Ιερησσος χαλκιδηκης. ΦΥΤΑ Βαλισνεριες Ανουμπιες. ΛΙΤΡΑ 85 ΦΙΛΤΡΑ ενα 2213 EHEIM ,,,,,,,,,,,,,, ενα 103 FLUVAL. Φωτισμος 6 ωρες . ΦΩΤΟ ![]() Τα ψαρακια ειναι Κρυμμένα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το εχεις κανει τα ψαρακια που ειναι? κρυμενα πισω?
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρεις και μόνος σου οτι το ενυδρειο σου είναι πολυ μικρό για αυτο το είδος!Τι διαστάσεις έχει;
Τα ψαράκια τι μέγεθος έχουν; Γεννες λογικά θα πάρεις γιατί είναι εύκολα ψαράκια..καταλαβαίνω ότι σου αρέσουν αυτα,αλλα γιατί δεν κοιταξες για καμία νανοκιχλιδα που να κάνει στα λίτρα σου ώστε να το ευχαριστηθεις και να το χαρεις για καιρο;Γιατί να ξέρεις ότι ο χρόνος αυτού του ενυδρειου έχει ΄ ημερομηνία ληξης ΄.. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς? Ως προς ποιά άποψη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα ειχα ενα ενυδρειο 120 λιτρα και ειχα μεσα 15 κιχλιδες θα ητανε καλα?
Τα λιτρα ειναι λιγα το ξερω τα ψαρακια ειναι μικρα ενα ζευγαρι δεν θα παρω. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι υπερβολή είναι! Αλλά ούτως η άλλος αργά η γρήγορα θα σου γίνουν 15 απο τις συνεχείς γέννες που θα έχεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα δειξη φιλος ,,ας βγαλω εγω και μετα βλεπουμε .
Και με της liflili ετσι εγινε εβγαλα 4 γεννες. |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοώ ότι αυτο το ενυδρειο δεν μπορεί να μείνει με αυτη την ψαροσυνθεση για καιρο!Για σκέψου όταν θα μεγαλώσουν τα ψάρια..θα είναι 3-4 ψάρια των 10+ εκατοστων σε τόσο μικρό χώρο;Θα αρχίσεις να βλέπεις τις θηλυκες στις γωνίες στην επιφάνεια..και δεν σου βάζω μέσα τα μικρά απτις γεννες..
Αυτο που κολλάει;Γιατί το αναφέρεις; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το μικρο 60λτ Malawi | ινα | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 23-10-11 17:34 |
το πιο μικρο κοχυλι | GIORGOSKARA | Παραλία - Beach Bar | 6 | 21-03-09 02:50 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Το μικρο μου. | Isidoros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-02-05 19:58 |