|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια στην παρέα…
Επιτέλους ![]() Σήμερα έκατσα να δω σε λεπτομέρεια τι ψάρια θέλω ώστε να αρχίσω και τις αναζητήσεις & αγορές και αυτών. Μετά από αρκετό διάβασμα νομίζω ![]() Το ενυδρείο είναι περίπου ‘καθαρό’ ~400 λίτρα νερό (Μήκος 125, Ύψος 73, Βάθος 57) με αρκετή limestone (Texas Holey Rock) και απλή άμμο. ΟΚ η λίστα (σειρά που θα προστεθούν, ποσότητα κλπ) που θα ήθελα, είναι η εξής (με σειρά εισαγωγής στο ενυδρείο): 1 ) Labidochromis hongi, 1M, 2F 2 ) Melanochromis Johanni, 1M, 3F 3 ) Auloncara Jacobfreibergi, 1M, 2F 4 ) Iodotropheus Sprengerae, 1M, 2F 5 ) Pseudotropheus Saulosi, 1M, 2F 6 ) Maylandia Aurora, 1M, 2F 7 ) Synodontis Multipunctatus, 2 (1+1 ελπίζω) 8 ) Maylandia Estherae, 1M, 3F 9 ) Labeotropheus Trewavasae, 1M + 2F Από φυτά, κοιτάω τα: Anubia & Vallisneria. Ποιες ποικιλίες είναι οι προτεινόμενες ? Το σύνολο θα είναι ~28 ψάρια (26 κιχλίδες και τα 2 ‘pleco’) Θα ήθελα τις γνώμες σας για την ποσότητα των ψαριών, τις αναλογίες M/F, το ‘πάντρεμα’ των ειδών, συμβατότητα, την σειρά που λεω τα βάλω στο ενυδρείο κλπ… Προτάσεις, γνώμες, κρίσεις, θα γίνουν όλα δεκτά. Το θέμα είναι να μην υποφέρουν τα καημένα τα ψαράκια, εγώ αντέχω, ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|