|
|
||||
|
||||
![]()
τελικά αυτό που ήθελα από την αρχή της ενασχόλησης μου με το χόμπυ, ένα μικρό ενυδρείο με δυο κλοουνάκια...έγινε πράξη.
Διαστάσεις:35x35x60 Όγκος:65 Κατηγορία:nano reef. Ψάρια / ¶λλα είδη:2 clown Διακοσμητικά υλικά: 10 κιλα αραγωνιτης Φόντο:Μαυρο Φωτισμός: 2x24w t5 λευκή -μπλε Διάρκεια φωτισμού:9,5 ώρες Φιλτράρισμα: 6 κιλα ζωντανος βραχος και αντιφωσφορος-ενεργος ανθρακας της seachem,μεσα σε φιλτρακι. pH:8 Αλλαγές νερού:10% κάθε 14 μέρες Θερμοκρασία:25 celsius αλατότητα: 1025 ευχαριστώ το φίλο ανδρέα (andreas213) για την καθοδήγηση, βράχο αραγονήτη κ.α, και γιατί όπως με το γλυκό με έπεισε να ξεκινήσω. έχω ένα θεματάκι με τις άλγες στο τζάμι και με κυανοβακτήριο σε κάποια σημεία του βράχου. τα τζάμια πίσω πρεπει να τα καθαρίσω? μερικές φωτό. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου πολυ ομορφω
![]() ![]() βαλε σαλιγκαρια θα στο κανουν κουκλα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο ρε Γιαννη,πολυ ωραιο.Σε λιγο καιρο θα γινει ομορφοτερο.Φωτισμο θα μεινεις με αυτον ή θα πας και εσυ για λεντ;(μπραβο και στον Ανδρεα για την βοηθεια).Μου την κανατε την ζημια γ@μω την κριση μου.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ειναι μπραβο
![]() λοιπον περα απο τα καλα λογια ελπιζω η εξαπλωση των ενυδρειων σου να σταματησει εκει και να μην επεκταθεις και στο μπανιο... |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά( ανδριαννα για την υπομονή σου
![]() ![]() rawnerve έχω δυο σαλιγκαράκια αλλά δεν τα βλέπω πολύ δραστήρια μαλλον έχουν σκάσει στο φαί. γιάννη στις τ5 θα μείνω αργότερα μπορεί να κάνω καμιά επιπλέον προσθήκη. την άλγη που είναι κολλημένη πίσω στο τζάμι τι να την κάνω? το ενυδρείο είναι diy ολοκληρωτικά και οι διάφορες φάσεις μέχρι σήμερα |
|
|||
|
|||
![]()
Ασε τα θαλασσινα ενυδρεια και φτιαξε ενα με crystal!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
nano reef | golf4470 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 15-06-09 20:27 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |