|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
2 Neolamprologus leloupi
1 Yelow lampidochromis 2 Cyrtocara moorii 1 Neolamprologus tetracanthus 1 ( clown ) To πως ζεί είναι θαύμα... ![]() Σε ενυδρίο 111 Λ ο ΤΑΝ μου είπε ότι είναι ορολογιακή βομβα... Τι πρέπει να βγάλω....??? Τι μπορώ να βάλω να γίνει πιο Tanguanika.....???? ![]() Tα Cyrtocara moorii γίνοντε τεράστια μάλλον θα πρέπει να φύγουν... ο προμηθευτής μου είναι ο ΒΙΟΤΟΠΟΣ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον φιλε,για να το κανεις πιο TANGANIKA ΠΡΕΠΕΙ να βγαλεις ολα τα MALAWI,για να εχεις ενα σωστο ενυδρειο πρεπει να το προσαρμοζεις οσο πιο πολυ μπορεις στην φυση των ψαριων
![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρέσουν πολύ τα χρωματιστά ψάρια μαρέσει η ποικιλία χρώμάτων εξού και ο συνδιασμός που διαλεξα κιτρινο μπλε καφε...
δυστυχώς ο πώλητης δεν ενδιαφέρθηκε και πολύ να με καθοδηγήσει σωστα ρωτοντας με πχ μεγεθος ενυδρίου αλλα ψάρια κλπ... Βασικα ψάχνω έναν ωραίο πολύχρωμο συνδιασμό ίδιας λίμνης ψαριών.. |
|
|||
|
|||
![]()
110 λιτρα ειναι πολυ μικρο για Tanganyika. To μονο που θα μπορουσε να παει εκει ειναι μια ομαδουλα 3-4 κοχυλω-κιχλιδων (νέος ορος), Lamprologus ocellatus ή multifasciatus ή brevis.
|
|
|||
|
|||
![]()
ώραιος ο συνδιασμός αλλά θα προτειμούσα κάτι ποιο πολύχρωμο.....
Θα κοιτάξω και MALAWI μπορεί να διαλέξω αυτή την κατηγορία |
|
||||
|
||||
![]()
και malawi να κοιταξεις με 110 λιτρα εχεις λιγες επιλογες και κυριως στον αριθμο των ψαριων που θα εισαγεις στο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Δικιο εχει ο Κουλιο εχεις πιο λιγες επιλογες απο MALAWI αλλα πιο πολυ χρωμα
![]() ![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει men θα σε ειδοποιήσω...
Ετσι όπως πάει θα φτιάξω ποιο μεγάλο ενυδρίο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αντε ρε γείτονα έπαθες πλάκα όταν κατάλαβες ότι τελικά 110 λίτρα είναι λίγα ε; Το ενυδρείο το πήρες από τον Νικόπουλο ή τα γνωστά Ωκεανό, Βιότοπο και σια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γείτονα γεία σου... Το έφτιαξα απο μαγαζί με τζάμια κλπ...
Εσύ? έχεις ενυδρείο απο μαγαζί της περιοχής ??
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|