|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια νεος στα αλατια και ειπα να το δοκιμασω λοιπον 72 λιτρα εχω το αλατι τις tropic marine τι αναλογια βαζω ποσα γραμμαρια;;;
|
|||
|
|||
![]()
1 κιλο ανα 30 λιτρα ειναι η γενικη δοσολογια στα αλατια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και κατι ακομα εβαλα την αναλογια αλατιου που μου ειπατε κανω αλλαγες μονο απο α/ο με την αναλογη δοση αλατι τρεχει δυο εβδομαδες απο φωτα εχω δυο σειρες led ασπρο του παγου και μια ασπρο σπασμενο τις ζαχαρης σκιμμερακι κρεμαστο τις resun θερμοκρασια σταθερη στους 26 βαθμους κυκλοφορητη 3000λ/ω φωτοπεριοδο 5 ωρες ζβ 3,5 κιλα για αρχη τωρα το προβλημα παρατηρησα οτι ενας βραχος που ηταν μωβ ολοκληρος απο την κοραλινη οταν τον αγορασα σημερα εχει φτασει και ειναι ανοιχτο ροζ σε καποια σημεια του τι μπορει να φταιει???Μαλλον ειναι απο το στρωσιμο???η κυκλοφορια που την εχω στραμμενη επανω του???η φωτοπεριοδος θελει ελατωση???παρακαλω τα φωτα σας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Για το σκιμμερ το γνωριζω το προσεχω καθημερινα μεχρι να παρω εξωτερικο τωρα απο ψαρια απο ενα ocellaris , royal gramma , Yellowhead jawfish και μερικα μα λακα κοραλια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα παραγγειλης ενα ρεφρακτρομετρο να μετρας σωστα την αλατοτητα , τεστ για ca,mg,kh . Ενεργο ανθρακα και αντιφωσφορο εχεις βαλει; Κανε και μια παρουσιαση αν θες του τι εξοπλισμου εχεις και κανα δυο φωτο να μην σου λεω και λογια στον αερα ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατι? | Gianniskaz | Bettas | 6 | 11-05-09 03:20 |
αλατι ναι η οχι: | dimitris 1962 | Ζωοτόκα | 6 | 29-01-09 21:48 |
Γιατι???!!! | jimfytakis | Ζωοτόκα | 15 | 03-05-07 05:56 |
αλατι! | nhreas | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 22-03-04 16:52 |
ΑΛΑΤΙ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-03-03 23:24 |