|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα όταν γύρισα από την δουλειά βρήκα ένα από τα ψαράκια μου στην κατάσταση που βλέπεται στις φωτογραφίες. Είναι ξαπλωμένο και με δυσκολία αναπνέει και κουνάει τα πτερύγια του. Η αλήθεια είναι ότι χτες όλη μέρα το κυνηγούσε συνέχεια ένα άλλο αρσενικό και το βράδυ ήταν λίγο νωχελικό και με αυτά τα σημάδια (αλλά όχι τόσο έντονα). Αρρώστησε από κάτι ή το σακάτεψε το άλλο;
Μάλλον είναι στα τελευταία του αλλά το λυπάμε να το βγάλω από το νερό αφού ακόμα αναπνέει. Τι λέτε να κάνω; |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλτο τώρα και βάλτο σε άλλο ενυδρείο μόνο του.
Είναι καταχτυπημένο το ψάρι και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μόνο μια μικρή γυάλα χωρίς φίλτρο και θερμοστάτη. Να τα βάλω εκεί να "φύγει" ησυχα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ζήσει με τιποτα...μονο σε ενα θαυμα να ελπιζω.
Το ξεκολιασαν κυριολεκτικά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι εγινε τελικα το ψαρακι σου????
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς το ψαράκι μας εγκατέλειψε.
![]() Το έβαλα χτες το βράδυ σε μια γυάλα μόνο του για να αφήσει την τελευταία του πνοή ήσυχα καθώς στο ενυδρείο του είχαν ορμήξει σαληγκαράκια πάνω στις πληγές του (ασχημο θέαμα) ενω ζούσε ακόμα. Το έθαψα σήμερα το πρωί στο κήπο μας ύστερα απο μια σεμνή τελετή. R.I.P. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστο pearlscale? | *claire* | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-04-12 09:02 |
Άρρωστο νέον...! | Xapns | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 15-08-09 14:51 |
Άρρωστο νέον | hitman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-04-09 17:08 |
Άρρωστο gourami? | apolouna | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-03-09 22:06 |
Άρρωστο ή όχι? | paraskevi_gr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-05-08 12:27 |