|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Aναζητηση εποξικης ρητινης-Βοηθεια
Τις τελευταιες μερες εχω φαει τον κοσμο να βρω εποξικη ρητινη για ποσιμο νερο clear για να κατασκευασω ενα BG.
Σκοπος μου ειναι να μην αφησω να ερθει σε επαφη το υλικο του BG με το νερο του ενυδρειου Ετσι ψαχνω για ρητινη καταλληλη για ποσιμο νερο. Γυρισα πολλα μαγαζια με μονωτικα και ολοι με κοιτουσαν σαν κινεζο. Μαλιστα σε ενα μαγαζι δε ξερανε τι θα πει "εποξικη". Βρηκα ενα καταστημα εδω στην Θεσσαλονικη αλλα δε ξερουν οι ανθρωποι αν το προιον που εχουν κανει για ποσιμο νερο.Μου ειπε οτι κανει απλα για πισινα. HELP
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Mολις πηρα εκει τηλεφωνο και με ενημερωσανε οτι "μαλλον κανει για νερο ποσιμο"....
Τι να πω δε ξερω. Αφρικανε σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση
|
||||
|
||||
Απορω γιατι ειναι σοβαρη εταιρια
Σιγουρα εχει.Πεστου και για εποξικη ριτινη ,που κανει για τροφημα |
|
||||
|
||||
υποψιν οτι μιλησα με το καταστημα της θεσσαλονικης
|
||||
|
||||
Παρε Αθηνα ,εκει θα σου πουν στα σιγουρα ποια πρεπει να παρεις
|
|
||||
|
||||
Dream φιλε μου βρηκες εν τελει λυση στο προβλημα σου ? Παντος εχω παρει αυτο το υλικο απο την neotex(μου το προτεινε φιλος συμφορουμιτης), ειχε το Α και το Β συστατικο που θελουν την αναλογη ποσοτητα για το ανακατεμα τους και το εχω δουλεψει πανω σε αφρο για να κανω το bg μου , αν εχεις καμια απορια .. ..
|
||||
|
||||
Παιδια εξυπηρετηθηκα απο NEotex.Ευχαριστω.
|
|||
|
|||
Πληροφοριακά, η φτηνότερη και καλύτερη εποξική ρητίνη είναι της DOW. Είναι εύκολο να βρεθεί σε πολλά καταστήματα με χρώματα αλλά όχι σε όλα. Τα καταστήματα που την πουλάνε μπορούν να καθοδηγήσουν τον ενδιαφερόμενο για τον τύπο της ρητίνης και του σκληρυντή που πρέπει να χρησιμοποιήσει ώστε να είναι το υλικό κατάλληλο για άμεση επαφή με τρόφιμα (και συνεπώς για ενυδρεία).
Η εποξική ρητίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατασκευή BG αλλά και για την επικάλυψη διακοσμητικών ξύλων ή ακόμη και για την κατασκευή ξύλινου ενυδρείου. Αν δεν κάνω λάθος η DOW είναι πολυεθνική αλλά έχει εργοστάσιο παραγωγής στην Ελλάδα από όπου εξάγει σε γειτονικές χώρες. Στη Θεσσαλονίκη ένα κατάστημα που γνωρίζω βρίσκεται στους Αμπελόκηπους. Όποιος θέλει πληροφορίες ας στείλει μου μήνυμα PS. Δεν έχω καμία επαγγελματική ή προσωπική σχέση με το εμπόριο εποξικής ρητίνης, χρωμάτων κλπ. Απλά έψαξα πολύ το θέμα και συγκέντρωσα πολλές πληροφορίες. Κάποια στιγμή (σε μελλοντική κατασκευή) θα τις παραθέσω όλες. |
|
||||
|
||||
Δεν ειναι κακο να γραψεις δημοσια πιο ειναι το μαγαζι στους αμπελοκηπους , θα βοηθουσε παρα πολυ.
Εγω παντως με την ρητινη της Neotex εμεινα πολυ ευχαριστημενος.
|
||||
|
||||
Υπάρχει περιπτωση να καλύψουμε πέτρα - βραχο που είναι ασβεστολιθικη με ρητίνη ωστε να μήν εχουμε αντιδραση στο νερό και να αναιβάζει την σκληρότητα?
|
|
||||
|
||||
Εχω αναφερει και παλια οτι υπαρχει σε εποξικη ρητινη και το υγρο γυαλι το οποιο μπορει να χρησιμοποιηθη για οποιαδηποτε επιφανεια που θελουμε να καλυψουμε χωρις να αλλαξη χρωματισμο. Το διαθετη ο ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΕ που εχει μονο τετοια ειδη μπορειται ευκολα να βρητε μεσα στο σιτε του.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πολυ καλη ιδεα! Και βεβαια γινεται.
|
||||
|
||||
Μπορείς να μου πείς ακριβως την ονομασια της ?
Τι διαρκεια αντοχής εχει στο νερό ? |
|
||||
|
||||
Ειναι της Νeotex.Κανε μια αναζητηση και βρες το τηλεφωνο τους.
Τους περνεις τηλ και κανονιζεις τα παντα. Δεν εχει αναγκη μεσα στο νερο, καθως ειναι φτιαγμενη για να ειναι μεσα στο νερο. Εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενος.Πολυ προσοχη θελει γιατι λερωνει απιστευτα!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!!!! | silia | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 17-08-11 14:57 |
μια βοηθεια... | giannisqq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-04-10 22:51 |
μια βοηθεια με το co2 | giannisqq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 42 | 10-04-10 23:13 |
Βοηθεια | gchristoforatos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 17-04-08 16:20 |
μια βοηθεια...........!!!!! | Κων/νος Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-06-07 00:04 |