|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΑΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΤΟΙΠΟΤΑ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πληροφορίες Διαστάσεις:100 Χ 30 Χ40 Όγκος:100 ΛΙΤΡΟΝ Κατηγορία:tanganyika Φυτά:ΟΧΙ Ψάρια / Άλλα είδη:LAMPROLOGUS LELEURI Διακοσμητικά υλικά:ΑΜΟΣ ΠΕΤΡΕΣ (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:ΜΑΥΡΟ ΧΑΡΤΟΝΙ Φωτισμός:18 W Διάρκεια φωτισμού:5 ΩΡΕΣ Φιλτράρισμα:ΔΥΟ ΦΙΛΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ 150 ΛΙΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ 40 ΛΙΤΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ. Θερμοστάτης:150 Λίπανση:ΟΧΙ Παροχή CO2:ΝΑΙ Παράμετροι: pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):12 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:20% καθε βδομαδα Θερμοκρασία:27 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() __________________ παρακαλω τα σχολιασας. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιες πετρες!!
|
|
|||
|
|||
![]()
τις εχω παρει απο τον αγιο βασηλιο pangea.gr κοντα στα λαγινα, εχει πολλη καλες πετρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο...
Αν είχε και κανένα φυτό μέσα θα έδειχνε πιστεύω πολύ καλύτερο.... |
|
|||
|
|||
![]()
ετσι λεω και εγω, μαλλον θα βαλω.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο το κιλό ?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε Διαμαντη.δεν ειμαι και τοσο εμπειρος,αλλα αν θα βαλεις κοχυλια υποτηθεται θα βαλεις και κοχυλοψαρα.νωμηζω τα leleupi τρωνε τ'αυγα απ'τα κοχυλοψαρα.κι'εγω εβαλα leleupi και τα εβγαλα για χαρη των brevis.για ρωτα καλητερα,μην ξοδεφτης τζαμπα.το στησημο που εχεις κανει δηχνει οτι το'χεις το θεμα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο και οι πετρες σου φοβερες
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=akoulis;609644]φιλε Διαμαντη.δεν ειμαι και τοσο εμπειρος,αλλα αν θα βαλεις κοχυλια υποτηθεται θα βαλεις και κοχυλοψαρα.νωμηζω τα leleupi τρωνε τ'αυγα απ'τα κοχυλοψαρα.κι'εγω εβαλα leleupi και τα εβγαλα για χαρη των brevis.για ρωτα καλητερα,μην ξοδεφτης τζαμπα.το στησημο που εχεις κανει δηχνει οτι το'χεις το θεμα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ειναι πανεμορφες. της πηρα εξω απο θεσσαλονικη απο παγκεα gianniwpopi σε ευχαρηστω για τα λογια σου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diamanths : 23-07-11 στις 17:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να βαλεις φυτα που θα μπορεις να τα δεσεις σε πετρα.η ανουμπια ειναι πολυ ανθεκτικη.για φυτα αμμου βελανσερια.κλαδεμα θελουν και φροντιδα.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο Ακη πολλη καλο. θα την ψαξω για φυτα, μαλλον για ανουμπια η για βελανσερια σε ευχαρηστω
|
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:100 Χ 30 Χ40 Όγκος:100 ΛΙΤΡΟΝ Κατηγορία:tanganyika Φυτά ανουμπιες βαλνισεριες. Ψάρια / Άλλα είδη:LAMPROLOGUS LELEURI Διακοσμητικά υλικά:ΑΜΟΣ ΠΕΤΡΕΣ (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:ΜΑΥΡΟ ΧΑΡΤΟΝΙ Φωτισμός:τ5χ2χ25w Διάρκεια φωτισμού:12 ΩΡΕΣ Φιλτράρισμα:ΔΥΟ ΦΙΛΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ 150 ΛΙΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ 40 ΛΙΤΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ. Θερμ οστάτης:150 Λίπανση:ΟΧΙ Παροχή CO2:ΝΑΙ Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):12 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:20% καθε βδομαδα Θερμοκρασία:27 ____________ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αλλαξαμε και το φωτισμο απο το ενυδρειο και απο τα 18w πηγαμε στα 50w με δυο λαμπες τ5 γιατι υπηρχε ενα θεμα με τα φυτα. να δουμε πως θα πανε τωρα αφου εχουν ανεβει και η ωρες φωτισμου σε 12. λετε να ειναι πολλες η ωρες. και τα μικρα μεγαλονουνε σε ενα 20 λιτρον ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
8 ώρες φωτισμού είναι αρκετές.
Η ανούμπια δεν φυτεύεται γιατί θα σαπίσει η ρίζα (δέστην σε μια πέτρα). Μπράβο για τα μικρά! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- σε ευχαρηστω παναγιωτη. ------------------------- οταν την πηρα την ανουμπια ειχε πολες ριζες στο κιπελακι της και βγενανε εξω απο αυτο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diamanths : 11-03-12 στις 15:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:100 Χ 30 Χ40 Όγκος:100 ΛΙΤΡΟΝ Κατηγορία:tanganyika Φυτά:Ανουμπια. βαλσινερια. Ψάρια / Άλλα είδη:LAMPROLOGUS LELEURI Διακοσμητικά υλικά:ΑΜΟΣ ΠΕΤΡΕΣ (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:ΜΑΥΡΟ ΧΑΡΤΟΝΙ Φωτισμός:2 τ5Χ24=48v Διάρκεια φωτισμού:7 ΩΡΕΣ Φιλτράρισμα:ΔΥΟ ΦΙΛΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ 150 ΛΙΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ 40 ΛΙΤΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ. Θερμοστάτης:150 Λίπανση:flourish Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):12 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:20% καθε βδομαδα Θερμοκρασία:26 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: P7010001.jpg (52,9 KB) P7010003.jpg (45,8 KB) P7010005.jpg (55,3 KB) P7010002.jpg (55,7 KB) P7010004.jpg (54,8 KB) και μια φωτο απο τα μικρα στο 20 λιτρο. P7010007.jpg (35,2 KB) __________________ |
|
||||
|
||||
![]()
To ενυδρείο ωραίο! Τα ψάρια που είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμ..leleupi είναι αυτά...άντε βρες τα...
|
|
|||
|
|||
![]()
τεχνικο λαθος στο ανεβασμα. παντος εχω αλλαξει της πετρες. και θελλω να βαλω αλλες και να αλλαξω και το στησιμο καμια ειδεα?
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tanganyika σε ενυδρειο 20 λιτρων | takis07 | Tanganyika | 6 | 03-03-11 11:39 |
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ 150 ΛΙΤΡΩΝ | bantourakis | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 02-12-10 15:35 |
Ενυδρειο 20 λιτρων | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-02-10 17:46 |
Ενυδρειο 30 λιτρων | BufferPriest | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 08-05-08 23:09 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |