|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά
μιά αποσαφήνιση θα ήθελα έστω ότι έχουμε κλαδοφόρα άλγη (ή οποιαδήποτε άλλη άλγη) και στις μεθόδους αντιμετώπισής τις είναι η αύξηση του διοξειδίου και των νιτρικών (ας πούμε) αν κάνουμε αυτές τις δύο κινήσεις η υπάρχουσα άλγη θα εξαφανιστεί σταδιακά? ή απλά θα σταματήσει η ανάπτυξή της και θα πρέπει να την αφαιρέσουμε μηχανικά? |
|
||||
|
||||
![]()
Η καθε αλγη εχει διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης.
Αν εννοεις την πρασινη τριχοειδη, η ο,ποια μπορει να αφαιρεθει με μηχανικο τροπο (με το χερι) καλο ειναι να αφαιρειται. Το καθε ενυδρειο ομως ειναι διαφορετικο, και δεν θα ελεγα οτι υπαρχει ενας κανονας για ολα. Ειναι πολυδιαστατο το προβλημα. Αν και θα το εχεις δει, εντουτοις το βαζω να του ριξεις μια ματια: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816
|
||||
|
||||
![]()
Μπααα κλαδοφόρα έχω εδώ και 1 χρόνο και δεν φεύγει με τίποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλά
το λίνκ που έβαλες το έχω τυπωμένο στο ντουλάπι κάτω απο το ενυδρείο πλάκα μου κάνεις? ![]() ![]() ![]() απο εκεί ορμώμενος έκανα το ερώτημα - εκεί διάβασα τους τρόπους αντιμετώπισης και η απορία μου είναι βασισμένη σε αυτό το λίνκ ακολουθώντας τους τρόπους αντιμετώπισης η υπάρχουσα άλγη εξαφανίζεται ή πρέπει να την αφαιρούμε μηχανικά? το ενυδρείο μου τώρα είναι "ανάστα ο κύριος" λογικό να γίνεται ο χαμός στις άλγες έχω πλακώσει το διοξείδιο και τις αλλαγές με σκέτο Α/Ο πιστεύω θα φτιάξει μόλις πάρουν μπρός τα φυτά (ξανά) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Για μενα οτι μπορεις να βγαλεις με το χερι, η με μια οδοντοβουρτσα στριβοντας την γυρω απο την αλγη ωστε να τυλιγεται, βγαλτο.
|
||||
|
||||
![]()
φίλε ναι
αυτό και το διάγραμμα του Διοξειδίου (ph/Kh) τα έχω στο ντουλάπι μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπαλίτσα άλγης | plakitsas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 24-02-16 06:02 |
φωτοσύνθεση άλγης? | sorips85 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-06-08 18:46 |
Είδος άλγης | nikman | Φύκη -€“ ¶λγες | 10 | 04-06-07 18:57 |
Νέα επίσκεψη άλγης | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 24-04-07 18:31 |
Πρόβλημα άλγης | MiziGr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 18-01-07 15:57 |