|
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα παρει 3 clown loach απο τα οποια επεζησε το ενα μονο.(δικη μου απειρια καθως εβαλα τον αστακο οπως εχω πει σε αλλο θρεντ μαζι με τα ψαρια καθως ακολουθησα τις οδηγιες του πετσοπα και ετσι το ενα ψαρακι εγινε γευμα του αστακου...το αλλο το χτυπησε ο πετσοπας και δεν προλαβε ουτε 5 λεπτα μεσα στο ενυδρειο).
Τωρα που μπηκαν τα πραγματα σε μια σειρα: Εβαλα τον αστακο μονο του σε 65αλιτρο και εφτιαξα το νερο σε συνθηκες καταλληλες για τα clownακια Θελω να παρω αλλα 4 για να μην ειναι μονος του. Η απορια μου ειναι: Θα κοπαδιασουν η ειναι πιθανον να εχω προβληματα μεταξυ των νεων και του παλιου? |
|
||||
|
||||
![]()
σε ποσα λιτρα σκεφτεσαι να κρατησεις 5 κλοουν?
|
|||
|
|||
![]()
200 λιτρα εχω προς το παρον
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι "προς το παρον" να τους βαλεις.
![]() το ξερεις ομως οτι στο μελλον θα χρειαστεις πιο μεγαλο ενυδρειο για να στεγασεις 5 κλοουν.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι σε κανα χρονο (να ειμαστε καλα) παω για 600 αρι
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μα το κυνηγαγε με την αποχη λες και ηταν ο παλαιοκωστας....
------------------------- Τελικα ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα ? Θα δεσει το κοπαδακι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xploder : 13-06-11 στις 22:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κοπαδι κανονικο εχω δει με 20 ψαρια.
Λενε και με 6 ατομα γινεται. Ξεκινα και βλεπεις ------------------------- Eδω θα βρεις πολλες λεπτομερειες http://www.loaches.com/species-index...a-macracanthus ------------------------- Να προσεχεις αν χρειαστει να πιασεις καποιον. Οχι με γυμνα χερια. Θα σε ξυραφιασει με τα macracanthus του, κατω απο τα ματια. ------------------------- Αν τους δεις ξαπλα μη τρομαξεις. Κοιμουνται. http://i225.photobucket.com/albums/d...057_resize.jpg
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 13-06-11 στις 23:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλτους, οι δικοί μου είναι 7 και κοπαδιάζουν, αλλά κι όταν ήταν 3 όλο μαζί γυρνούσαν. Είναι ήρεμοι τύποι, δεν μαλώνουν μεταξύ τους.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δει εγω...με την φορα που ειχε με την αποχη...το ψαρι εκανε σαλτο και επεσε στο πάτωμα...δλδ...οτι να νε...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Clown Loach μου.. | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-01-09 17:29 |
clown loach - σαλιγκαρια | antonis t83 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-06-08 14:22 |
Συμβατότητα με clown loach? | dimitris | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 26-10-06 13:17 |
clown loach | johnny98130 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-06-06 21:54 |