|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα μπορουμε να βαλουμε καποιο ειδος πλακοστομου η καποιο ειδος γατοψαρου αλλα να μην γινονται μεγαλα σε μεγεθος
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις φιλε μου να βαλεις ανσιστρους
|
|
|||
|
|||
![]()
καμια φωτογραφια μπορεις να βρεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπαινεις στο google πατας ancistrus και βλεπεις
|
|
|||
|
|||
![]()
ειδα μερικες φωτογραφιες αλλα ειναι παρα πολλα τα ειδη, υπαρχει καποιο συγκεκριμενο
π.χ οπως τα αλμπινο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα πας και θα δεις |
|
|||
|
|||
![]()
ενταξει φιλε μου ευχαριστω για την βοηθεια καλη σου μερα
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα πρότεινα, μιας και έχεις αφρικάνικο ενυδρείο, να στραφείς σε κάποιο είδος συνοδόντη, που είναι και γηγενές της Αφρικής. Αρκετά διαδεδομένος, σχετικά μικρός σε μέγεθος και μάλιστα από την ίδια περιοχή είναι ο Synodontis nigriventris.
Υ.Γ. Ελπίζω να έχεις ικανό σε μέγεθος ενυδρείο. Για 2 ζευγάρια λιφαλίλι π.χ. δεν θα χρησιμοποιούσα κάτω από 150 λίτρα (κι αυτό καταχρηστικά). Αν προσθέσεις και τον συνοδόντη… |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα σε ενυδρειο με λιφαλιλι | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 1 | 05-04-11 21:44 |
ασπρησαι η μαμα λιφαλιλι | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 03-01-10 01:40 |
Χαριζονται μωρα λιφαλιλι | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 31-12-09 08:35 |
τα μωρα λιφαλιλι | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 27-12-09 08:49 |
τα πανεμορφα νεογεννητα λιφαλιλι μου | λατσε τζενη | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 28 | 24-12-09 19:05 |