|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ξερεις κανενας τι φυτο ειναι αυτο?το αγορασα σημερα νομιζωντας οτι ειναι κερατοφυλλο αλλα μαλλον οχι
δεν το εχω φυτεψει.τα κλωναρια του ηταν ολα μαζι πιασμενα με ενα σιδερακι γυρω γυρω.θα υπαρχει προβλημα σ αυτο μην απελευθερωθει τιποτα επικυνδυνο στο νερο? |
|
|||
|
|||
![]()
το φυτο που εχεις ειναι cabomba caroliniana το ειχα και εγω οσο για το σιδερακι δε ειχα προβλημα,δες εδω σχετικα με το φυτο http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=2617
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε το σιδερακι γιατι μπορει με τον καιρο που θα σκουριασει να σου δημιουργησει κανα προβλημα.Επισης φυτεψετο σε συσταδες στο πισω μερος του ενυδρειου σου γιατι μεγαλωνει αρκετα σε υψος.Να εχει αρκετο φως εκει που θα το βαλεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
ok παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις
δεν το εχω φυτεψει καν νομιζα οτι δεν χρειαζοταν.απλα με το σιδερακι εχει βυθιστει. νομιζω το παιδι εκει που το αγορασα μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο να φυτευτει... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο φυτευετε και βγαζει ριζες που το συγκρατουν σε σχεση με το κερατοφυλλο που και να το φυτεψεις θα ξαναπαει στην επιφανεια μετα απο λιγο καρο.αμα σαρεσει εσενα αστο να επιπλεει απλα θα σου κοβει το φως στα φυτα του πυθμενα οταν παρει τα πανω του.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν το "σιδερο" ειναι φαρδυ σαν ταινια και λυγιζει ευκολα...μαλλον προκειται για μολυβι.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουριο malawi | gwgos21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 17-01-10 21:19 |
καινουριο ενυδρειο.... | LeF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-11-09 09:01 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | valantis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 05-04-09 16:21 |
καινουριο 2 εβδομαδον | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 10-05-08 13:49 |