|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα, βρηκα ενα σαληγκαρι περιπου 5χλ στο ενυδρειο μου, τι ειναι και τι να κανω, να το βγαλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
να και μια φωτογραφια
|
|
||||
|
||||
![]()
αν σου αρεσουν κρατησε το αλλα αν υπαρχη 1 θα υπαρχουν και αλλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ απλα συντομα θα γεμισει το ενυδρειο σου...
και εγω μ αυτα εχω γεμισει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και αναλογα τα ψαρια και την ποσοτητα τροφης κρατας μια ισοροπια π.χ σε μενα τα τιγρακια δεν αφηνουν να πεσει νιφαδα τροφης στον πατο!!!! και εχω σχετικα λιγα......
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη να τα βγαλω? εχουν καποιο ονομα?
|
|
||||
|
||||
![]()
κρατησε το και οταν εχεις προβλημα υπερπλυθησμου υπαρχουν διαφοροι τροποι αντιμετωπισεις.........
αν δεν σου αρεσει αισθητικα βγαλτο, εμενα μου αρεσουν και τα κρατησα ------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E3%E1%F1%E9%E1 <<<<<----- διαβασε αυτο και γενικα κανε αναζηση με θεμα τα σαλιγγαρια θα βρεις ολες τις απαντησεις
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 08-04-11 στις 21:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα εγω τα κανω ''καμικαζακια'' αλλα εχω 2-3 που μου αρεσουν στο χρωμα και τα κρατησα.
υπαρχουν και τα σαλιγkαρια killers... ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ρατσα ειναι ο λαθρεπιβατης? | irongud | Σαλιγκάρια | 13 | 21-01-11 12:51 |