|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι επιτελους ενας ευτυχισμενος παππους....
![]() Πριν 2 μερες ειδα τα taeniatus μου να βγαζουν βολτα τα μικρα τους. Δεν ηξερα οτι ειχαν γεννησει κ ειδα ξαφνικα ενα μπουλουκι απο μικρα γυρω τους.Ειναι πολυ μικρα κ διακρινονται μονο τα ματια τους κ η κοιλιτσα τους οταν ειναι γεματη.Οι γονεις τους τα φυλανε εναλλαξ κ αν καποιο απομακρυνθει το βαζουν στο στομα τους κ το αφηνουν μαζι με τα υπολοιπα. Αν δεν κανω λαθος αυτη η συμπεριφορα δεν ειναι συνηθης σε αυτου του ειδους τις κιχλιδες.Γνωριζει κανεις?Τεσπα. ![]() Οριστε μια φωτογραφια (απο κινητο) κ ενα βιντεακι με το ευτυχισμενο ζευγος κ τα μικρα του. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζήσουνε!!!
κουκλιά είναι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν.Όσο για την μεταφορά με το στόμα το κάνουν όταν νιώσουν πως το σημείο που έχουν τα μικρά τους δεν είναι πλέον ασφαλές.Μην σε απασχολεί.Όταν γίνονται γονείς είναι πολύ νευρικά και αγχώδη,πόσο μάλλον όταν έχουν και άλλους συγκατοίκους.
|
||||
|
||||
![]()
Ευτυχως (για τα μικρα) εχω μονο του το ζευγαρι.
Παντως δεν τα εχω δει να αγχωνονται κ να κρυβονται. Το απογευμα εφεραν τα μικρα βολτα μπροστα στο τζαμι που καθομουν. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφα!
Ελπιζω να εχεις φροντισει για τη σωστη διατροφη των νεογνων. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
alexnina065-Προσπάθεια βιοτοπικού Pelvicachromis pulcher (Kribensis) | alexnina065 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 03-04-11 19:16 |
Μαύρες κηλίδες σε Pelvicachromis taeniatus | beat89 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-04-11 16:36 |
Pelvicachromis taeniatus αλλα τι? | beat89 | Αναγνωρίσεις ειδών | 21 | 06-03-11 13:13 |
Pelvicachromis pulcher - "KRIBENSIS" | GhostShip | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 17 | 12-03-07 17:54 |
Pelvicachromis pulcher Kribensis | gangrel | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 23-08-05 16:46 |