|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
έχω ένα ενυδρείο που στρώνει από 18 Φεβρουαριου. Το ph είναι οκ το gh εντάξει η th εντάξει αλλά no3=100 και no2 λίγω παραπάνω από 5.
Γιατί δεν πέφτει;;;;; δεν ρίχνω πολύ φαγητό και πολλές μέρες τα αφηνω και νηστικά!!!!! Έκανα και αλλαγές νερού 3 μεγάλες (πάνω από 30 με 40 λίτρα). Τι άλλο μπορώ να κάνω;;;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα φιλε μου και καλο μηνα...
το ενυδρειο μαλλον δεν το εχεις στρωσει σωστα...καλο θα ηταν να ζητουσες μπολι που ειναι η πιο αξιοπιστη λυση ![]() βαλλε αγγελια ολο και καποιος θα βρεθει στην περιοχη που εισαι |
|
|||
|
|||
![]()
έχω βαλλει αγγελία αλλά στα Τρίκαλα που είμαι δεν έχω βρει!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
εχεις διαβασει τα υπομνηματα με τους αρχαριους??
αν οχι διαβασε τα θα σε βοηθησουν πολυ |
|
|||
|
|||
![]()
είχα βάλει 2 χρυσόψαρα αφού είχα στρώσει και ήταν εντάξει οι τιμές. Ξαφνικά όμως ανέβηκαν. Τώρα τι κάνω;;; Τα υπομνήματα τα έχω διαβάσει. Έχω χρόνια ενυδρεία αλλά πρώτη φορά μου έτυχε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως να μην είχε στρώσει σωστά πριν βάλεις τα άλλα ψαράκια, με αποτέλεσμα να μην μπόρεσε το φίλτρο σου να διατηρήσει την βιολογία του όταν έβαλες τα ψαράκια σου μέσα.
Ίσως να έβαλες μαζεμένα τα ψαράκια σου Ίσως διάφορα. Τώρα, ξεκίνα να κάνεις αλλαγές νερού. άνε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή άμεσα, και μετά καθημερινές μικρότερες αλλαγές. Αν δεν βρεις μπόλι από κάποιον φίλο, τότε απλά θα καθυστερήσεις να στρώσεις σωστά το ενυδρείο σου. Τις τιμές του νερού σου, θα τις κρατάς χαμηλές (ΝΟ2 και ΝΟ3) με τις αλλαγές. Για ΝΗ3/ΝΗ4 δεν μας είπες τίποτα όμως........... τι αμμωνία έχει το ενυδρείο;;; |
|
|||
|
|||
![]()
0.010 ppm είναι η αμωνία.
Ψάρια δεν έχω. Μόνο 2 χρυσόψαρα έβαλα αφού είχε στρώσει για να βοηθήσουν στο στρώσιμο επειδή έχουν ισχυρότερο ανοσοποιητικό. Κια το κακό είναι ότι τα άλλα ενυδρεία είναι ήδη στρωμένα με άγρια και αν τα βάλω μέσα θα τα φάνε!!!!Χθές που έκανα μια αλλαγή 30 λίτρα περίπου έριξα και πάλι λίγα βακτηρίδια του εμπορίου. Δυστυχώς μπόλι δεν βρίσκω. Ούτε στο pet shop έχει.!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδες εχω ξενερωσει..Σκευτομαι να κλεισω το ενυδρειο μου | Savou | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-12-10 00:02 |
ΑΡΧΗ!ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ | dimitris 1962 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-10-08 00:12 |
Παιδες μια ερωτηση. | Avaya | Παραλία - Beach Bar | 3 | 22-04-08 10:18 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 07:56 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |