|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κυριοι καλησπερα.ενα δισκακι μου εβγαλε σημερα 2 απσρα στιγματα και διαβαζοντας στο φορουμ συμπερανα οτι εβγαλε white spot.εκτος απο την προτεινομενη θεραπεια(αυξηση θερμοκρασιας)πρεπει να προσεξω κατι αλλο?να παρω καποιο φαρμακο?σχετικα με το ταισμα?κανονικα η το κοβω οσο θα κρατησει η θεραπεια?α,το δισκακι ειναι ηδη σε ενα 20λιτρο φυτεμενο που θα το κρατησω μεχρι να τελειωσει η θεραπεια στους 30+βαθμους...για να μην κολησει και τους υπολοιπους
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλιοτερα που ειχα αντιμετωπησει αυτο το προβλημα ειχα κανει εγκαιρα θεραπεια με kostapur της sera και τα ψαρια μου ειχαν γινει καλα!ειδικα ενας απο τους κλουν μου ηταν απο το ικ γεματος ασπρα στιγματα αλλα σωθηκε!καλη συνεχεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε το δισκακι πισω στο κανονικό ενυδρείο φιλε μου (ελπίζω να εχει το σωστο μέγεθος) οι δίσκοι που ζουν σε θερμοκρασία 28 εως 30 βαθμους δεν αρρωσταίνουν ποτε απο Ick.
Κατα περιοδους μπορει να δεις στα πτερύγια κάποιες λευκές κηλίδες που δεν ειναι τιποτε το ανησυχητικό σε δυο μερες θα χαθούν οπως εμφανίστηκαν μην το ταλαιπωρείς το ζωντανό στα 20 λιτρα ασε που ειπες φυτεμενο στους 30 δεν θα μείνει φυτο για φυτο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
To ich ειναι σαν να εχεις παρει το ψαρι και να το εχεις πασπαλισει με αλευρι!!!
Στις θερμοκρασιες που διατηρουμε (οι πιο πολλοι) τους δισκους το ικ δε μπορει να εμφανιστει ... ![]() Βγαλε αν μπορεις καθαρες φωτογραφιες ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτη η ασθενεια δεν ειναι η costia???(σαν πασπαλισμενο με αλευρι)???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατανοωντας και θεραπευοντας την ich/ick η white spot | kingrim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 17-06-14 14:59 |
Αλγη - Πρασινη Spot | alechandro | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-03-09 16:49 |
Πράινη spot άλγη!! | Minakki | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 18-02-09 10:05 |
Damsel white spot | AlexandraT | Mη Reefsafe | 8 | 06-11-08 19:29 |
Τι είναι το egg spot; | notios_n | Malawi | 1 | 16-03-04 03:35 |