|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερααα,
Αυτη την στιγμη εχω ενα 80L κοινωνικο φυτεμενο με guppy. Τελος Μαρτη λεω να παω για αλλαγη σκηνικου και ψαριων. Το ph βρυσης μου ειναι 7.4. Σκληροτητα δεν ξερω. Λογικα παρομοια με τους υπολοιπους συνχομπιστες στην Αθηνα. Ελεγα λοιπον να παω για Ramirezi (3-4) και 2 hemigrammus bleheri. Σκεφτομαι να βαλω ενα μικρο φιλτρακι μεσα με τυρφη για να ριξω το ph. Θα πεσει ομως στο επιθυμητο σημειο? (6.5ph) Tελος αμα δεν τα καταφερω με το συγκεκριμενο στησιμο λεω να παω στη αλλη μερια, σε υψηλο ph με αφρικανικες κιχλιδες. Τι αφρικανες εχετε να μου προτεινετε για τα λιτρα μου? Το ενυδρειο ειναι φυτεμενο με ευκολα φυτα (pteropus,anubias,echinodorus,ludwigia,bacopa,κερα τοφυλλο) και κατω εχει λευκη αμμο. Φιλτρανση εξωτερικη. jbl crystal profi thnx |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |
Setup 180 Λιτρων | Tricky | Malawi | 25 | 28-11-07 17:53 |
Αλλαγη setup | petros | Bettas | 3 | 14-06-07 00:43 |
Προβληματικα κλαδεματα Ηelp. | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 11-04-07 14:02 |
Ηelp! Διαρροή μαγιάς από DIY CO2 | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 05-07-06 15:34 |