|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα το 80αρι, το 120αρι ηρθε και η σειρα του 240 που ελπιζω να ειναι και το τελευταιο
![]() Διαστασεις 240χ45χ75 Φωτισμος 4χ38w Φυτα adiandum, alocasia amazonica, alocasia rubra, guzmania, areca, helexine, ficus pumila, tillandsia, begonia, fatsia japonica, pothos, fittonia, phalaenopsis, acoruw graminus, xmoss, cryptocorine wenditi, anubias lanceolata, ophiopogon kyoto duarf, bolbitis, φτερες και μερικα που δεν ξερω. Ψαρια 2 oranda, 3 σαλαμανδρες, 10 cloud+μερικα μωρα Η φωτο ειναι πολυ σκοτεινη γιατι δεν εχω μαθει ακομη τη μηχανη... |
|
||||
|
||||
![]()
εντυπωσιακο το καινουριο σου ενυδρειο!καλη συνεχεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό και πολύ ωραία φυτά!!
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε φιλε....καλη επιλογη φυτων
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε φιλαρακο ποιο πολλες φωτο να το θαυμασουμε το αριστουργημα σου!!!
Παντος απο την μια που εβαλες φαινεται εκπληκτικο!!!
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ω ρε τι βλεπουμε παλι πρωι-πρωι....
![]() Συγχαρητηρια. ![]() ![]() ![]() Υ.γ μηπως να εβαζες λιγο νερακι ακομη?
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πολύ καλή δουλειά!!! Το έφτιαξες πολύ όμορφο!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Θα θέλαμε σίγουρα περισσότερες φωτογραφίες αλλά και κάποιες τεχνικές πληροφορίες για το στήσιμο της "ξηράς", τη φίλτρανση, την ύγρανση κλπ.
Συγχαρητήρια κι από μένα για το δημιούργημα! |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Η σταθμη του νερου εχει πεσει λιγο γιατι μεχρι τωρα δεν εχω κανει αναπληρωση ![]() Φωτογραφιες θα προσπαθησω να βγαλω το βραδυ, και παλι ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες φωτο με μια μικρη αλλαγη
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου σταματα να βαζεις φοτο γιαατι ειμαι ετοιμος να χαλασω το ενυδρειο μου.....
![]() ![]() ![]() φοβερη δουλεια... ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paludarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 15 | 02-01-11 14:36 |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 20 | 02-07-10 13:18 |
PALUDARIUM...πως...? | apolonistis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-08-09 14:31 |
Paludarium | Ηλίας | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-06-09 15:08 |
paludarium | salcon | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 21-10-04 22:09 |