|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
επειδή θέλω να στήσω δισκοενυδρειο και θα το ξεκινήσω το Πάσχα .....
![]() ![]() ![]() έχω ακούσει πολλά για τα λίτρα και θέλω να ρωτήσω και την άποψη σας..... ![]() ![]() βεβαία εχω ρίξει πολύ διάβασμα και και παραθέτω δυο άρθρα που λένε για λύτρα Παράθεση:
Παράθεση:
παραθέτω και την μετάφραση που βγάζει το google chhrome Παράθεση:
περιμένω την γνώμη σας και θα θελα κυρίως την γνώμη των εμπείρων πάνω στο συγκεκριμένο είδος... |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κύριε Γιώργο καλησπέρα και καλή Χρονιά,
έχω διαβάσει αρκετά θέματα για δίσκους (είναι ωραίοι ψάρηδες ![]() ![]() ![]() Επίσης πρέπει να αναλογιστείτε την εμπειρία σας στο χόμπι. ![]() ![]() Τέλος πάντων πιστεύω πως με πείσμα, υπομονή και αγάπη για τα ψάρια όλα γίνονται. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρείο που θα φτιάξω θα είναι γύρω στα 1000 λίτρα + το σαμπ
![]() ![]() και θα έχει μέσα 15-20 ψάρια... ![]() τώρα για να είμαι ειλικρινής τα πρώτα τρία ψαριά τα έχω ήδη πάρει..... ![]() ![]() και θα μπουν στο 120λιτρο που εχω για τα λίτρα δεν νομίζω να είναι λίγα μιας και είναι μικρά ακόμα, αλλά έτσι και αλλιώς θα μπουν στο μεγάλο οταν τελειώσει....... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εισαι και ανυπομονος!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() όσο για το ανυπόμονος μπορώ να παραδεχτώ ότι έχεις δίκιο αλλά δεν νομίζω ότι θα τα πειράξει και πόλη το ¨μικρό¨ ενυδρείο μιας και οι γεννίστρες δεν ειναι κια μεγαλύτερες..... ![]() ![]() αλλά δεν μπορώ να βάλω παραπάνω αλλά και αυτά δεν θέλω να τα δώσω... για να πω και την αλήθεια στην αρχή δεν μου άρεσαν σαν ψάρια αλλά διάβασα και όσο τα παρατηρούσα σε βίντεο και σε ενυδρεία όλο και μου άρεσαν περισσότερο.....και πλέων θέλω να ασχοληθώ μόνο με αυτό το είδος..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πρωχορα γιωργο με 1000 λιτρα κανεις απλα παπαδες ο δισκος ειναι το ποιο ευκολο ψαρι αρκι να μη συμβηβαστεις σε τιποτα ουτε σε θεμα τροφη ουτε σε θεμα νερο ουτε σε θεμα λιτρα
εγω φωναζω και ολοι εδω μεσα με λετε κακο αλλα ειδα το ψαρι αυτο τη συμπεριφορα εχει στο 50 λιτρο στο 200 στο 360 και τωρα στο 700 ρι και θα σου πω απλα 4 διαφωρετηκα ψαρια με καθε φορα καλυτερο αποτελεσμα
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την τιμή ... αυτούς που θεωρούν σημαντικό το κείμενο μου.-
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο look 620 lit με Δίσκους | Χαραμάδας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 03-03-09 11:35 |
Βιοτοπικό με δίσκους | poseidonbc | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 02-12-08 22:44 |
Ενυδρείο με Δίσκους | ilios | Δίσκοι | 11 | 03-01-07 09:40 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
140 λίτρα για δίσκους;;; | george140 | Δίσκοι | 13 | 05-04-06 21:16 |