|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80 x 35 x 45 Όγκος:καθαρο περιπου 75 με 80 Κατηγορία:φυτεμενο Φυτά:κερατοφυλλο ανουμπιες και κατι αλλα τα οποια δν τα ξερω ας μου τα πει καποιος να τα μαθω Ψάρια / ¶λλα είδη:2 sae 8ροδοστομους 4χηρες και κατι αλλα....συνολο 22 Διακοσμητικά υλικά:3ριζες?χαλικι απλο γυρω στα 12 κιλα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:- Φωτισμός:2χ18 osram fluora -arcadia original tropical Διάρκεια φωτισμού:10:00-21:00 Φιλτράρισμα:eheim 2213 Θερμοστάτης:100w αγνωστος Λίπανση:seachem excel, flourish, potassioum, iron,nitrogen Παροχή CO2:diy 1.5l Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH):16 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):- Νιτρώδη (ΝΟ2):0-3 Νιτρικά (ΝΟ3):- Αλλαγές νερού:30% καθε βδομαδα μισο μισο με απιονισμενο kai aquasafe Θερμοκρασίες¨ 22-24 αλλες πληροφοριες τα αλλα τα τεστ δεν τα εχω παρει ακομα...περιμενω συμβουλες σας για τυχον(πολλα ![]() Φωτογραφία |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη προσπαθεια απλα τα ψηλα φυτα κατα την γνωμη μου να τα πας στις γωνιες και να βαλεις ενα χαμηλο φυτο να κανεις χαλακι
|
|
||||
|
||||
![]()
απο αυτα ποια γινονται ψηλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ομορφο ενυδρειο συνεχισε ετσι.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα που εχεις μπροστα λεω να πας στις γωνιες
|
|
||||
|
||||
![]()
χαλακι?ποιο φυτο?απο ψαρια να αφαιρεσουμε κατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
με τον φωτισμο σου μονο τενελους μπορω να σου πω
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει δικιο ο kingrim θα δειξει πολυ περισσοτερο με αυτα τα φυτα στις γωνιες.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |