|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από ερευνες πολλών μηνών, κατέληξα σε μια αποτελεσματικη κατασκευη η οποια θα δωσει πιστευω ώθηση στο φωτισμο με LED των φυτεμενων ενυδρειων.
Η κατασκευη δοκιμαστηκε πρωτα σε μικρο(~40Lit) ενυδρειο για ενα μηνα με απολυτη επιτυχια(ο φωτισμος ειναι κατα 30% εντονοτερος του φθορισμου και τα φυτα αναπτύχθηκαν κανονικότατα!!!) Τις επομενες μερες(~1 μηνα θα μου παρει) προχωρω στην ιδια κατασκευη με σκοπο να αντικαταστησω το Τ5 φωτιστικο μου στο RIO300. Επειδη οπως καταλαβαινετε λογω μεγαλυτερων διαστασεων τα κατασκευαστικα προβληματα ειναι αυξημενα, εχετε λιγη υπομονη. Θα γινει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΗ παρουσιαση (οπως και σε αλλες κατασκευες μου) *αυτα για να προλαβω οσους παιδευονται αδικα με λεντοταινιες και "ξεραινουν" το φυτεμενο τους και για να δωσω ελπιδες στους ξερακιανους.
__________________
"Θέλει Γνώση και Τόλμη το DIY-ing" |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλες αρχιτεκτονικης για φυτεμενα ενυδρεια. | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 08-02-11 18:59 |
400 φυτεμενα λιτρα... | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 16-01-10 02:36 |
ερευνες αγορων για ενυδρεια γλυκου νερου | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-06-09 15:52 |
Πινακας για φυτεμενα. | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 02-12-08 10:46 |
φυτεμενα με γαριδες... | kanarini | Γαρίδες | 26 | 22-11-08 03:15 |