|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Φουσκωμενο ματι σε σκαλαρι!!!
Καλησπερα εχω ενα ενυδρειο 400λιτρων με σκαλαρια και το ενα εχει φουσκωμενο ματι,εψαξα να βρω στις ασθενειες ψαριων τι ειναι και λεει οτι ειναι παρασιτο ή βακτηριδιακη μολυνση,εχω ενα φαρμακο για παρασιτα αλλα δεν ξερω αν ειναι το σωστο ειναι το ContraSpot της Tetra των 100ml,ξερει κανενας να μου πει????
|
|
|||
|
|||
Οχι, το ContraSpot είναι για ικ, δεν κάνει για την περίπτωσή σου.
|
|
|||
|
|||
Ποιο φαρμακο κανει για αυτη την περιπτωση?
|
|
|||
|
|||
Κάνε μια αναζήτηση για pop-eye. Aν είναι σε αρχικό στάδιο και ελαφρά πρησμένο, δοκίμασε με melafix.
Συμπλήρωσε και την φόρμα των ασθενειών και προσπάθησε να βγάλεις μια καθαρή φωτό του ψαριού. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαυρισε το ματι στο σκαλαρι | cristiniw | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 25-02-10 16:48 |
ματι XXL | αλεξανδρα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-10-09 21:28 |
Θολο ματι | panospkk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-03-08 08:43 |
Φουσκωμενο ματι σε platy | xouxou | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 26-05-06 00:49 |
Serpae Tetra φουσκωμενο. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-09-05 00:01 |