|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα ,εδω και καιρο θελω να παρω μια φωτογραφικη σοικη αλλα δεν ξερω την τυφλα μου !!!
Τι πρεπει να κοιταξω ; το μονο που ξερω οτι τα ΜΡ ειναι για την αναλυση της εικονας σε μεγαλες διαστασεις Α4 και πανω Καμια προσταση -οικονομικη- για αρχη υπαρχει;; ...και αν εχει κανεις καμια να καθεται ευχαριστως με πμ ...
|
|||
|
|||
![]()
Την θέλεις για γενική χρήση ή και για να βγάζεις τα ενυδρεία καλές φωτό??
Γιατί για το 2ο, θα πρέπει να δώσεις τουλάχιστον τα διπλά χρήματα. |
|
||||
|
||||
![]()
τα διπλα απο τι;;;
Προτασεις;;; εχω φωτογραφικη των ολυμπους και σονυ , η μια σωνει σιγα σιγα , και η ολυμπους τα επεξε ολιγον ... τραβαγε πολυ καλες φωτο αν ειχες σταθεροτατο χερι !
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις αλλα εγω πηρα πριν κατι μηνες αυτην
Canon EOS 450 D Kit + EF-S 18-55 mm ειναι πολυ καλη για γενικη χρηση... και για το ενυδρειο σε λιγο θα παρω και ενα φακο macro καλο και θα ειναι σουπερ....
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πήρα πρόσφατα αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/87411/Panaso...x-DMC-ZX1.html
Αρκετά καλή για γενική χρήση, αλλά στις φωτογραφήσεις ενυδρείου δεν... Εννοούσα ότι βρίσκεις αξιοπρεπέστατες compact με 150-200 ευρώ, αλλά αν θέλεις πραγματικά καλές φωτό από ενυδρεία, τότε πρέπει μάλλον να πας σε DSLR σαν του Θανάση, με τα διπλά και βάλε. |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει πρωτα να αποφασισεις για τι χρηση την θες.
Ακομα,πρεπει να κατσεις να μελετησεις καποια πραγματα πανω στην φωτογραφια γιατι αλλιως δεν εχει καποιο νοημα να πας σε dslr (με την οποια μπορεις να κανεις απειρα πραγματα αλλα θελει να ξερεις κ πολλα πραγματα) κ το καλυτερο θα ηταν να μεινεις στις compact που εχεις.Αν εχουν χαλασει,τοτε παρε μια αλλη παλι compact. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτογραφικη | andreas213 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 13 | 17-12-10 00:45 |
gyppies-newbie-low bugget-βοηθεια για στησιμο | polis2006 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 24-08-10 08:44 |
Φωτογραφικη φθηνη | maikl | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 18-12-08 14:20 |
φωτογραφικη μηχανη .... | imichal | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 5 | 01-05-08 02:20 |