|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για σας σήμερα μου χαρίσανε 2 γατόψαρα το 1 30cm και το άλλο 25cm τα έβαλα στην λίμνη μου μαζί με τα koi θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα εννοεις πλεκο ... δυστηχως ειναι τροπικα ψαρια "απαιτουν" μεγαλυτερες θερμοκρασιες απο οτι τα κοι και γενικα τα ψαρια "κρυου νερου" ... χωρια που "θελουν" μαλακό νερο κοκ! Ειδικα τον χειμωνα που θα πεσουν οι θερμοκρασιες θα εχουν ακομα πιο μεγαλο προβλημα!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
claria μου ειπαν
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο λιγο ψαξιμο στο google,ειδα πως το claria,μαλλον ειναι ενα δυσκολο ψαρι!μεγαλωνει αρκετα και γινεται επικυνδινο,ακομη και για μερικα ζωα της στεριας,μιας και δε θα διστασει να φαει..παπιες,μικρες γατες,βατραχια,αλλα ψαρια φυσικα και οτι αλλο βρει,αφου φυσικα χωραει στο στομα του!
![]() εχει σκληρα πτερυγια που του επιτρεπουν να κινηται για λιγο στη ξηρα!και ειναι νομιζω τροπικο ψαρι!γενικα εχω τη γνωμη πως ειναι ακαταληλο!!τσεκαρε αυτο: Prolific Fish with Bad Rep - Havana Times.org |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι clarias θα φάνε τα πάντα...Στο λέω γιατί είχα και την έπαθα... Ένας γνωστός μου έλεγε ότι του έφαγαν κατι giant gourami που είχε (δεν έχουν δόντια οπότε απλά τα χτύπαγαν μέχρι να πεθάνουν)... Μετά από τη δικιά μου εμπειρία δε δυσκολεύομαι να πιστέψω το οτιδήποτε γιαυτα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 με γατοψαρα! | gwgw | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 04-09-08 16:17 |
Δόντια σε γατοψαρα. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 09-02-08 16:06 |
τι γατοψαρα? | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 9 | 24-12-07 17:48 |
ΓΑΤΟΨΑΡΑ | Χαραμάδας | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 04-06-07 12:12 |