|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον οπως λεει και ο τιτλος κατεληξα να βαλω στο ενυδρειο μου μαλοι. τωρα το ζητημα μου ειναι ποσα ψαρια να βαλω? και επισης εχω κοληση στο να αδειασω το ενυδρειο μου τελειως να το πληνωμε σαπουνι(μπορω?) και μετα ενα καλο ξεπλυμα να γινει καινουργιο. αλλαγει ολων των φιλτρων και αντικατασταση με καινουργια και με μια λεξη στροσιμο απο την αρχη να γινη τελεια δουλει τι λετε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι ειναι το μαλοι;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλάουι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχετε δικιο λαθος μου μαλαουι
------------------------- Παράθεση:
1.το ενυδρειο ειναι 240 λιτρα το juwel rio 240 2.οκ 3.ναι τα σφουγγαρια ενοω. δεν εχει πεσει στην αντηληψη μου καποια αρρωστια. μου εχει κολησει να τα αλλαξω. α και κατι αλλο ποσα χρονια ζωης εχουν τα μαλαουι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kws : 27-09-10 στις 17:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα δεν χρειάζεται να αλλάξεις τα σφουγγάρια (τα ξεπλένεις μόνο απαλά σε νερό ενυδρείου να μην χάσουν τις αποικίες των βακτηρίων).
Αν δεν έχεις άλλα υλικά στο φίλτρο να προσθέσεις και siporax ή substrat(υπάρχουν κι άλλα καλά βιολογικά υλικά). Το μόνο που πετάς (αν υπάρχει) είναι το Filter wool(ενυδρειακό βαμβάκι) που μπαίνει στο τελευταίο τμήμα του φίλτρου πριν την έξοδο. Οι κιχλίδες είναι απο τα μακροβιότερα ψαράκια φτάνει να τους δώσεις τις κατάλληλες συνθήκες και χώρο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Κιχλίδες της λίμνης Μαλάουι(Malawi).
1.Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο? 2.Αν θέλεις να το πλύνεις τότε αδειάζεις και πλένεις τα τζάμια με νερό και ξύδι,Μετά ξέπλυμα καλό και είναι έτοιμο. 3.Τα φίλτρα(εννοείς μάλλον τα υλικά τους) γιατί θέλεις να τα αλλάξεις όλα? Έχεις περάσει ασθένειες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για παπιες ξεκινησα σε βιοτοπο κατεληξα | themosb | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 122 | 26-11-13 17:10 |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |